Δεν το περίμεναν και η ΑΕΚ του Γόντικα, τους αναγκάζει να ξεφτιλίζονται!

Δεν το περίμεναν και η ΑΕΚ του Γόντικα, τους αναγκάζει να ξεφτιλίζονται!
Photo Credits: INTIME

Ο Πάνος Λούπος στο προσωπικό του blog, ξεκινάει με χάντμπολ, εστιάζει στο μπάσκετ και καταλήγει με πόλο…

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Χαρήκαμε πολύ και αγωνιούμε για να πανηγυρίσουμε ξανά το βράδυ της ερχόμενης Κυριακής με το χάντμπολ της ΑΕΚ και το θαύμα που έχει δημιουργήσει ο Σταμάτης Παπασταμάτης. Μια υπερομάδα που όπως έγραψα και στην «ΩΡΑ της Δευτέρας», σηκώνει τρόπαια, παίζοντας «μισή».

Γιατί εδώ δεν μιλάμε για όποιες κι όποιες απουσίες, αλλά για τον Ουγκάλντε από το ξεκίνημα της σεζόν και για τους Πλάθα και Μογιά στο πιο κρίσιμο σημείο. Για τρεις Ισπανούς παικταράδες δηλαδή, συν τους δύο Σκανδιναβούς, που δεν έχουν δικαίωμα συμμετοχής στις εγχώριες διοργανώσεις. Κι έχασε και τον Μυλωνά ο Δημητρούλιας κατά τη διάρκεια του τελικού, ενώ άφησε εκτός και τον Τζηρά.

Όπως και να έχει, το πρώτο ήρθε. Η ΑΕΚ έφτασε τα 4 Κύπελλα, έχοντας συμμετάσχει σε 7 τελικούς μέσα σε 16 χρόνια από την ίδρυση της. Ο Σταμάτης Παπασταμάτης, πέρα από την τεράστια προσφορά του, έχει καταλάβει ότι ΑΕΚ σημαίνει πολλά πράγματα, αλλά σίγουρα ΑΕΚ σημαίνει και τίτλοι. Και για να πάρεις τίτλους, θα πρέπει να επενδύσεις και να δημιουργήσεις μια υπερομάδα, που δεν θα… μασάει πουθενά!

Του αξίζουν τα πιο θερμά συγχαρητήρια, αλλά και ένα μεγάλο «ευχαριστώ» από όλους τους ΑΕΚτζήδες. Ένα «ευχαριστώ» που πέρα από τα λόγια, μπορεί και πρέπει να εκφραστεί με την αγορά ενός εικονικού εισιτηρίου για τους ευρωπαϊκούς τελικούς της Παρασκευής και της Κυριακής. Τόσο απλό. Τα ονομαστικά «μπράβο», τα αφήνω για το βράδυ της Κυριακής! Προς το παρόν, ένα γενικό και μεγάλο «μπράβο» σε όλους!

Χαρά, αγωνία και οργή!

Χαρήκαμε λοιπόν, όπως ανέφερα στον πρόλογο με την επιτυχία της ομάδας στο χάντμπολ, κι ενώ φυσικά μας διακατέχει αγωνία και για το τι θα γίνει με το πιο «καυτό» ειδησεογραφικά θέμα, που δεν είναι άλλο από τον «εκλεκτό» προπονητή στο ποδόσφαιρο.

Αλλά μας διακατέχει επίσης τις τελευταίες ημέρες και οργή και αγανάκτηση για αυτό το «όργιο» των διαιτητών κατά της ΑΕΚ στο μπάσκετ. Που την πέταξαν ετσιθελικά εκτός Κυπέλλου με τη «σφαγή» στο Λαύριο, που την έστειλαν με το ζόρι στην 4η θέση με τη «σφαγή» στο ματς με τον Προμηθέα και τώρα έχουν μετατρέψει το «2-1 νίκες» (στη χειρότερη περίπτωση) υπέρ της ΑΕΚ σε 2-1 υπέρ του ΠΑΟ.


Η μπασκετική μασονία και η «καραμέλα» του… 13-1!

Κι έχεις κι αυτή την μπασκετική μασονία των δήθεν αντικειμενικών, που τα… βλέπουν όλα καλά! Αυτοί που ξεκάθαρα δεν θέλουν την «ενοχλητική» ΑΕΚ της τελευταίας πενταετίας και κάνουν ότι μπορούν για να «εξαφανίσουν» τον Μάκη Αγγελόπουλο από το μπάσκετ, αλλά που όταν δεν υπάρχουν παράγοντες σαν τον Μάκη Αγγελόπουλο, υποκρίνονται και τάχα μου στεναχωριούνται και αναρωτιούνται… «γιατί δεν επενδύουν υγιείς παράγοντες».

Κι έχεις και την «ερυθρόλευκη» επικοινωνία να λέει… «καλά να πάθετε, γιατί δεν μας στηρίξατε με το 13-1». Μα γι’ αυτό ακριβώς έγινε 13-1, γιατί όλες μα όλες οι ομάδες κατάλαβαν ότι ο ΟΣΦΠ έκανε ότι έκανε, μονάχα για πάρτη του, όπως κάνει άλλωστε διαχρονικά για όλα τα αθλήματα και όλες τις καταστάσεις.

Να επιλέξει τον επόμενο «δυνάστη» της;

Κι έχεις και αυτούς που… εγκαλούν την ΑΕΚ γιατί δεν μετέχει δυναμικά στο παρασκήνιο και στις διεργασίες που κάνουν ενόψει των εκλογών της ΕΟΚ. Την… εγκαλούν δηλαδή, επειδή η ΑΕΚ δεν θέλει να επιλέξει τον όποιο επόμενο δυνάστη της και δυνάστη του ελληνικού μπάσκετ, γενικότερα! Αν είναι δυνατόν!

Οι «πράσινοι» παρτάκηδες από τη μία, οι «κόκκινοι» παρτάκηδες από την άλλη, που δημιούργησαν και συντήρησαν ένα μπάσκετ που είναι ο ορισμός του αθέμιτου ανταγωνισμού και το οποίο είναι κομμένο και ραμμένο στα μέτρα τους.

Η ΑΕΚ έχει υποστεί τα πάνδεινα από το παρασκήνιο του ελληνικού μπάσκετ. Κανείς λίγο πιο παλιός δεν ξεχνάει, ούτε το 1998, ούτε το 2000, ούτε το 2001 και τις «σφαγές» από τον ΠΑΟ. Ούτε και τα όργια στην Ευρωλίγκα του 2002. Και στο μπάσκετ, η ΑΕΚ έπεσε, πληρώνοντας φυσικά και δικά της λάθη, αλλά και αυτό το βρωμερό παρασκήνιο.

Αφήστε την ΑΕΚ, ρε ξεφτίλες!

Σε αυτά τα play offs, είναι ξεκάθαρο ότι το παρασκήνιο δεν περίμενε ότι η ΑΕΚ των άπειρων προβλημάτων, χωρίς μάλιστα τους Λάνγκφορντ και Σλότερ κόντρα στον ΠΑΟ, θα κατάφερνε να υψώσει ανάστημα, αναδεικνύοντας σε… Σακίλ Ο’ Νιλ τον ψυχωμένο Γόντικα!

Η ΑΕΚ τους έχει υποχρεώσει να εκτεθούν, τους έκανε να ξεφτιλιστούν με την αηδιαστική διαιτησία στο πρώτο ματς, αλλά και το βράδυ της Κυριακής όταν η «Ένωση» δεν λύγιζε με τίποτα. Που όποτε πλησίαζε, ερχόταν ο Μάνος να την ανακόψει με οποιαδήποτε διαιτητική εφεύρεση, με αποκορύφωμα το σκάνδαλο με τον Μορέιρα.

Γράφουν οι δήθεν αντικειμενικοί για τον Βαγγέλη Αγγέλου που εξερράγη, αλλά ξεχνάνε ότι βγήκαν από τα ρούχα τους, όλοι οι παίκτες της ΑΕΚ, μέχρι και ο πάντα ψύχραιμος Νίκος Ζήσης. Αφήστε την ΑΕΚ ρε ξεφτίλες, να διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί. Πάντα αυτό επιζητούσε, πάντα για αυτό παίζει.

Πολλά συγχαρητήρια!

Κλείνοντας, δεν θα μπορούσα να παραλείψω φυσικά να εκφράσω και μέσω του blog μου στο «enwsi.gr», τα συγχαρητήρια στο ανδρικό πόλο της ΑΕΚ. Ούτε καν τέσσερα χρόνια δεν έχουν περάσει από την ίδρυση του τμήματος και η «Ένωση» που ανέβηκε… τρένο όλες τις κατηγορίες, μόλις στην πρώτη της σεζόν στην Α1, έπαιξε στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος, παίρνοντας παράλληλα και ευρωπαϊκό εισιτήριο!

Μπράβο σε όλους! Μπράβο κυρίως στους Γιώργο Κιρμίζογλου και Πάνο Μιχαλόπουλο, που είναι οι πρώτοι που πίστεψαν σε αυτό το όραμα, το οποίο και έγινε πράξη με τη στήριξη της διοίκησης της Ερασιτεχνικής και του Αλέξη Αλεξίου. Μπράβο και στον προπονητή, Κωνσταντίνο Δάνδολο και στα παλικάρια του. Τα καλύτερα είναι μπροστά τους και μπροστά μας!

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X