«Ο Ερυθρός Αστέρας παίρνει Ντράγκοβιτς, ακολουθεί Κρίστιτσιτς»

«Ο Ερυθρός Αστέρας παίρνει Ντράγκοβιτς, ακολουθεί Κρίστιτσιτς»
Photo Credits: INTIME

Στη Σερβία βρίσκεται ο Νέναντ Κρίστιτσιτς και απόψε θα δει τον τελικό του Κυπέλλου Σερβίας

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Νέο δημοσίευμα από Σερβία για Νέναντ Κρίστιτσιτς και Ερυθρό Αστέρα.

Ο μέσος της ΑΕΚ βρίσκεται στη Σερβία και παρακολουθεί τον τελικό Κυπέλλου ανάμεσα σε Ερυθρό Αστέρα και Παρτιζάν.

Οι Σέρβοι στέκονται στην παρουσία του Κρίστιτσιτς στο γήπεδο και υποστηρίζουν πως ίσως υπάρξουν διαπραγματεύσεις στην πορεία.


Το δημοσίευμα του «mondo» αναφέρεται επίσης και στην περίπτωση του Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς,  οποίος πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και υπογράφει και τονίζουν πως σύντομα ίσως κάνει το ίδιο και ο μέσος της ΑΕΚ.

«Ο Κρίστιτσιτς θα μπορούσε να έρθει το καλοκαίρι στον Ερυθρό Αστέρα»

«Ο Αλεξάνταρ Ντράγκοβιτς βρίσκεται στη Σερβία, υποβλήθηκε σε ιατρικές εξετάσεις και φωτογραφήθηκε με την εμφάνιση του κλαμπ, ολοκληρώνοντας έτσι τη μεταγραφή του. Ο Αυστριακός θα υπογράψει στον Ερυθρό Αστέρα. Το ίδιο μπορεί να κάνει και ο Νέναντ Κρίστιτσιτς.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες που παρουσίασαν οι σχολιαστές της Arenasport κατά τη διάρκεια της εκπομπής, ο πρώην παίκτης του Ερυθρού Αστέρα βρίσκεται ξανά στο γήπεδο της σερβικής ομάδας. Αυτή τη φορά παρακολουθεί το παιχνίδι, όμως ίσως υπάρξουν και διαπραγματεύσεις στην πορεί.

Ο κεντρικός μέσος της ΑΕΚ είναι δυσαρεστημένος με τη θέση του στην ελληνική ομάδα, οπότε αυτό το καλοκαίρι θα μπορούσε να είναι μια από τις μεγαλύτερες ενισχύσεις για τους Σέρβους. Ο Στάνκοβιτς τον γνωρίζει καλά από την Ιταλία και οι ερυθρόλευκοι χρειάζονται πάντα έναν ποιοτικό παίκτη», γράφει μεταξύ άλλων το δημοσίευμα.

ΑΕΚ: Σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του παίκτη, καμία συμφωνία

Από την πλευρά της η ΑΕΚ τονίζει πως δεν υπάρχει προς το παρόν καμία συμφωνία μεταξύ του Κρίστιτσιτς και του Ερυθρού Αστέρα.

Παρόλα αυτά η Ενωση βρίσκεται σε συζητήσεις με τον μάνατζερ του Σέρβου, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάτι δεδομένο.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X