Δυνατά για το break η ΑΕΚ και το 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)

Δυνατά για το break η ΑΕΚ και το 2-1 κόντρα στον Παναθηναϊκό (21:00, LIVE σχολιασμός enwsi.gr)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ φιλοξενείται τυπικά στο ΟΑΚΑ και θα επιχειρήσει να κάνει το 2-1 και να πάρει το πάνω χέρι στην σειρά

Η ΑΕΚ μετά την νίκη στον δεύτερο αγώνα κόντρα στον Παναθηναϊκό, θέλει απόψε (21:00, ΕΡΤ3, enwsi.gr) ως τυπικά φιλοξενούμενη, να «σπάσει» την έδρα και να κάνει το 1-2 στην σειρά που θα μεταφέρει ακόμα περισσότερη πίεση στον αντίπαλο.

Η εικόνα της στα δύο πρώτα ματς είναι ιδιαίτερα ενθαρρυντική και για να είμαστε σωστοί στο μεγαλύτερο ποσοστό του χρόνου ήταν καλύτερη από τον αντίπαλο της.

Ο κόουτς Βαγγέλης Αγγέλου παρουσίασε μια πολύ καλά προετοιμασμένη ομάδα στους προηγούμενους αγώνα και το ίδιο αναμένεται να κάνει και σήμερα αλλά έχοντας τις απουσίες του Λάνγκφορντ, του Μωραΐτη που επέστρεψε στις προπονήσεις αλλά θέλει ακόμα χρόνο και φυσικά των Σλότερ, Ρογκαβόπουλου.


Από την άλλη μεριά ο κόουτς Οντετ Κάτας που βρίσκεται σε πίεση, δεν θα έχει τους Νέντοβιτς, Μαντζούκα και Καλαϊτζάκη στην διάθεση του, αλλά σαφώς θέλει η ομάδα του να δείξει καλό πρόσωπο και να κάνει το 2-1.

Διαιτητές στο αποψινό ματς θα είναι οι Τάσος Μάνος (Αττικής), Βασίλης Πιτσίλκας (Κεντρικής και Δυτικής Θεσσαλίας) και Βασίλης Τσώνος (Αττικής).

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X