Η ΑΕΚ έκανε τελική πρόταση 1,3 εκατ. ευρώ για τον Ρεμπρόφ!

Η ΑΕΚ έκανε τελική πρόταση 1,3 εκατ. ευρώ για τον Ρεμπρόφ!
Photo Credits: INTIME

Υπέρβαση από την ΑΕΚ, τινάζει την μπάνκα στον αέρα για το «ναι» του Ρεμπρόφ –Ανοιχτό για Μπορδαλάς, Λουτσέσκου, Μιλόγεβιτς και έναν από την κεντρική Ευρώπη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ θέλει να κλείσει άμεσα προπονητή και αυτήν τη φορά δεν θέλει να υπάρξει κανένα λάθος. Με μεθοδικές κινήσεις, στην Ενωση κινούνται για την επίτευξη συμφωνίας με τον εκλεκτό τους, ώστε να αναλάβει την ομάδα και να πάρει τα κλειδιά της νέας ΑΕΚ από τον Μελισσανίδη. Οπως έχετε ενημερωθεί από το enwsi.gr, βασικός υποψήφιος είναι αυτή τη στιγμή ο Σεργκέι Ρεμπρόφ. Ο Ουκρανός συνδυάζει την όρεξη για να ανέβει, με τη γνώση της πίεσης του πρωταθλητισμού και στην ΑΕΚ του δίνουν τον πρώτο λόγο.

Σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές, αργά το βράδυ της Παρασκευής, υπήρξε νέα επαφή μεταξύ της ΑΕΚ και του Ρεμπρόφ. Κατά τις ίδιες πηγές, η τελική πρόταση της ΑΕΚ φτάνει στο 1,3 εκατ. ευρώ! Το ποσό δηλαδή που ο Δημήτρης Μελισσανίδης ανέφερε πως προσέφερε στον Λουτσέσκου, ώστε να τον πείσει να έρθει στην ΑΕΚ και να έχει ήσυχο το κεφάλι του. Δείγμα και αυτό της εκτίμησης που υπάρχει για τον Ουκρανό προπονητή.

Από την ΑΕΚ υπήρχε ακόμα και από χθες η πρόθεση, να μπει φινάλε στην ιστορία και να κλείσει η συμφωνία. Ο Ρεμπρόφ εμφανίζεται πως ζήτησε λίγο χρόνο μέσα στο Σαββατοκύριακο και όλα δείχνουν πως τη Δευτέρα θα υπάρξει η καθοριστική επαφή. Στην ΑΕΚ πάντως, είναι διατεθειμένοι να δώσουν άμεσα όσα απαιτούνται, ώστε να υπάρξει η συμφωνία και να ξεκινήσει επίσημα η νέα εποχή στην ομάδα υπό τις οδηγίες του Ρεμπρόφ.

Στην ΑΕΚ πάντως, δεν εγκλωβίζονται στην υπόθεση Ρεμπρόφ. Μπορεί αυτήν τη στιγμή να φαίνεται πως ο Ουκρανός έχει προβάδισμα, αλλά στην Ενωση θέλουν να είναι έτοιμοι για όλα τα ενδεχόμενα. Ετσι, συνεχίζουν τις επαφές με άλλους προπονητές, ώστε στο φινάλε της ιστορίας να επιλέξουν εκείνον που θα ταιριάζει καλύτερα στα θέλω τους. Προσέξτε: δεν αναφερόμαστε σε εναλλακτικές επιλογές του Ρεμπρόφ, αλλά προπονητές που είναι σε ίσο επίπεδο στη λίστα της ΑΕΚ.

Σε αυτό γίνεται σαφές, πως όσο ο Λουτσέσκου δεν κλείνει σε ομάδα του εξωτερικού και παρά τις δυσκολίες που εμφανίζει η συμφωνία μαζί του, παραμένει στη λίστα της ΑΕΚ σε περίοπτη θέση. Οπως βέβαια και ο Βλάνταν Μιλόγεβιτς, που αν και συζητείται το όνομα του εδώ και καιρό, ως τώρα δεν έχει υπάρξει η καθοριστική επαφή. Στην ΑΕΚ παρακολουθούν επίσης τις εξελίξεις με τον Μπορδαλάς, που αρέσει πολύ, αλλά έχει την «πολιορκία» της Βαλένθια. Επίσης, υπάρχει και μία περίπτωση κεντρικοευρωπαίου τεχνικού, που έχει κάνει «γκελ» στο Μαρούσι. Ενας από αυτούς, θα είναι ο επόμενος τεχνικός της ΑΕΚ.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X