Καλοπήτας: «Μετά από τόση απραξία, δεν είχαμε ρυθμό -Πιο δίκαιη η ισοπαλία»

Καλοπήτας: «Μετά από τόση απραξία, δεν είχαμε ρυθμό -Πιο δίκαιη η ισοπαλία»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του προπονητής της κ19 της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Κ19 της ΑΕΚ ηττήθηκε με 3-2 από την αντίστοιχη του Αρη σε αγώνα για την 8η αγωνιστική του Πρωταθλήματος Κ19 της Super League 2020-21 που πραγματοποιήθηκε στο Δημοτικό Γήπεδο Πυλαίας στη Θεσσαλονίκη.

Η Ενωση προηγήθηκε με 0-2 μόλις στο 17′, όμως η έλλειψη ρυθμού λειτούργησε αρνητικά για τους κιτρινόμαυρους και εν τέλει ηττήθηκαν 3-2 στη Θεσσαλονίκη.

Μετά το τέλος της αναμέτρησης, ο προπονητής της ομάδας της ΑΕΚ Ηλίας Καλοπήτας δήλωσε τα εξής στο www.aekfc.gr: «Σε ένα γήπεδο τόσο μικρό σε διαστάσεις όπου δεν ήταν δυνατό να ανοίξει το παιχνίδι, ήταν αναμενόμενο να πάει στη δύναμη, στις μονομαχίες και στις δεύτερες μπάλες. Εμείς καταφέραμε να προηγηθούμε 0-2 σε φάσεις μετάβασης του παιχνιδιού, δηλαδή σε αντεπιθέσεις, αλλά πληρώσαμε κάποια ατομικά λάθη. Οπως ήταν φυσικό μετά από τόση απραξία, δεν είχαμε ρυθμό. Είχαμε απέναντί μας μια καλή ομάδα, αλλά πιστεύω ότι το πιο δίκαιο αποτέλεσμα θα ήταν η ισοπαλία».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X