ΑΕΚ Κ-19: Ηττα 3-2 από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη -Γκολάρα Κορομηλά και μεγάλη ένταση! (VIDEO)

ΑΕΚ Κ-19: Ηττα 3-2 από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη -Γκολάρα Κορομηλά και μεγάλη ένταση! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Επέστρεψε στη δράση η Κ19 της ΑΕΚ αλλά έχασε σήμερα το μεσημέρι στη Θεσσαλονίκη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

H K19 της ΑΕΚ επέστρεψε σήμερα στη δράση έπειτα από αρκετούς μήνες με την επανέναρξη των πρωταθλημάτων Υποδομής και γνώρισε την ήττα με 3-2 από τον Αρη στη Θεσσαλονίκη.

Οι «κιτρινόμαυροι» προηγήθηκαν με 0-2, όμως οι γηπεδούχοι έκαναν την ανατροπή και εν τέλει πήραν τη νίκη.

Συγκεκριμένα το σκορ άνοιξε η Ενωση μόλις στο 15′ με προβολή του Πάπα έπειτα από ωραία σέντρα (δείτε το ΕΔΩ). Ενώ, μόλις δύο λεπτά αργότερα, στο 17′ ο Κορομηλάς έκανε το 2-0 με τρομερή ενέργεια (δείτε το ΕΔΩ) όταν έφυγε ταχύτατα στην αντεπίθεση, έδωσε έτοιμο γκολ και μετά από το κακό πλασέ του Κοσίδη, η μπάλα του στρώθηκε και εκείνος την έστειλε στα δίχτυα.

Οι γηπεδούχοι απάντησαν στο 24′ μετά από εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Τσιμπούρα (δείτε το ΕΔΩ). Εν τέλει, ο Αρης έφερε το ματς στα ίδια στο 31′ με το γκολ του Σπαρτιάτη (δείτε το ΕΔΩ). Νωρίτερα στη φάση, ο Τσακιρίδης σημάδεψε το δοκάρι της εστίας της Ένωσης. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης έκανε το 3-2 με το δεύτερο γκολ του Τσιπούρα στο ματς στο 70′ (δείτε το ΕΔΩ).

Μάλιστα, αρκετή ένταση επικράτησε στο παιχνίδι πριν το τέλος καθώς Αρης και ΑΕΚ πήραν από μια κόκκινη κάρτα στο 84ο λεπτό. Από τον αγώνα αποβλήθηκαν οι Σαλιάρης του Άρη και Μπέζης της ΑΕΚ. Δείτε ΕΔΩ το σχετικό βίντεο.

Αρης-ΑΕΚ 3-2

Αρης (Κώστας Καζάνας): Παρίσης, Μαρμαρίδης, Σάιμπερτ (85′ Κιουρτσίδης) Βασιλόπουλος, Ασλανίδης, Σαλιάρης, Σπαρτιάτης (59′ Τεμερτζόγλου) Κριμιτζάς, Τσακιρίδης (85′ Τσαπακίδης) Τσιμπούρας (70′ Βασιλείου) Αλτιντζής (46′ Δασκαλάκης)

ΑΕΚ (Ηλίας Καλοπήτας): Θεοχάρης, Κάτσικας, Κώτσιος, Τσιαχματιώτης, Ματζουρανάκης, Τσιόκρης (77′ Μπέσης) Πάπα, Ρουκουνάκης, Κορομηλάς (77′ Μιχόπουλος) Τσαρούχας (70′ Χριστόπουλος) Κοσίδης.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X