Super League 2: Ο Ιωνικός απευθείας στην Super League, στα μπαράζ ανόδου η Ξάνθη! (VIDEO)

Super League 2: Ο Ιωνικός απευθείας στην Super League, στα μπαράζ ανόδου η Ξάνθη! (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Ιωνικός επιστρέφει στη Super League - Μπαράζ η Ξάνθη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Με τρομερή ανατροπή ο Ιωνικός κέρδισε 2-1 τον Εργοτέλη και επιστρέφει στη Super League.

Νίκη και για την Ξάνθη κόντρα στον Λεβαδειακό με 1-0, η οποία θα παίξει μπαράζ ανόδου κόντρα στον Παναιτωλικό. Στο άλλο ματς τα Χανιά κέρδισαν με 2-0 τον Διαγόρα Ρόδου.

Ιωνικός-Εργοτέλης 2-1

Απίστευτη εξέλιξη στη Νίκαια και στον αγώνα του Ιωνικού με τον Εργοτέλη. Ένας αγώνας που παιζόταν μια κατηγορία. Οι Νικαιώτες παρότι βρέθηκαν πίσω στο σκορ κόντρα στους Κρητικούς, κατάφεραν να κάνουν την ολική ανατροπή, να πάρουν την σπουδαία νίκη με 2-1 και μαζί την άνοδο στην Super League 1.

Οι «κυανόλευκοι» επιστρέφουν στα «μεγάλα σαλόνια» μετά την περίοδο 2006-2007, σε μια ιστορική γι’ αυτούς χρονιά. Μια χρονιά που πριν τα μπαράζ ήταν ιδανική καθώς είχαν καταφέρει να πάρουν μια μεγάλη διαφορά από τους διώχτες τους, στα μπαράζ είχαν κάποια άτυχα αποτελέσματα, αλλά στον «τελικό» με τον Εργοτέλη επικράτησαν και πήραν το πρωτάθλημα της Super League 2 μαζί φυσικά και με την μεγάλη άνοδο.




Ξάνθη-Λεβαδειακός 1-0

Η Ξάνθη ήθελε οπωσδήποτε τη νίκη υποδεχόμενη τον Λεβαδειακό, προκειμένου να πάρει τις δύο πρώτες θέσεις που θα δίνουν την άνοδο (η δεύτερη μέσω μπαράζ) στη Super League, καλούμενη να ξεπεράσει το σοκ από την εντός έδρας ήττα από τον Εργοτέλη.

Στην αναμέτρηση στα Πηγάδια οι δύο ομάδες έψαχναν το γκολ, αλλά με μεγάλη προσοχή στα μετόπισθεν, καθώς στη συγκεκριμένη αναμέτρηση οι δύο αντίπαλοι έπαιζαν μία κατηγορία.

Τελικά οι γηπεδούχοι κατάφεραν στο 74 με τον Έμπερτ να βρουν δίχτυα μετά από σουτ και να πάρουν ένα πολύ καθοριστικό προβάδισμα, το οποίο διατήρησαν μέχρι το φινάλε.

Ο Λεβαδειακός, ο οποίος είχε και στο ξεκίνημα της αναμέτρησης κάποιες στιγμές για να σκοράρει, πίεσε στο φινάλε, αλλά δεν κατάφερε να ισοφαρίσει και έτσι μετά από αυτή την ήττα, τερμάτισε στην 3η θέση και θα παραμείνει στη Super League 2.

Αντίθετα η Ξάνθη μετά από μία λυτρωτική νίκη, πήρε το πολύτιμο τρίποντο και θα διεκδικήσει σε διπλό μπαράζ κόντρα στον Παναιτωλικό την επιστροφή της στη Super League.


Χανιά-Διαγόρας Ρόδου 2-0

Στο πιο αδιάφορο βαθμολογικό παιχνίδι της σημερινής ημέρας τα Χανιά κέρδισαν με 2-0 τον Διαγόρα και έκλεισαν με θετικό τρόπο τη φετινή σεζόν.

Η ομάδα του Νίκου Παπαδόπουλου με τα γκολ των Σουντούρα και Μπραμπίγια έκαμψε την αντίσταση των Ροδιτών και ολοκλήρωσαν την χρονιά τερματίζοντας στην 4η θέση της βαθμολογίας με 42 πόντους.

Αντίθετα, ο Διαγόρας τερμάτισε 5ος με 30 βαθμούς. Γενικώς το παιχνίδι είχε καλό ρυθμό, με τις δύο ομάδες απαλλαγμένες από κάθε σκοπιμότητα να παίζουν απελευθερωμένα, με τους δύο προπονητές να δίνουν χρόνο συμμετοχής σε ποδοσφαιριστές που δεν είχαν παίξει πολύ μέχρι σήμερα.

Οι γηπεδούχοι προηγήθηκαν με το γκολ του Σουντούρα στο 18′ με την μπάλα πριν καταλήξει στα δίχτυα να βρίσκει και στο δοκάρι της εστίας του Μπίντση.

Ο Διαγόρας στην καλύτερή του στιγμή στο παιχνίδι είχε δοκάρι στο 42′ με τον Σμυρλή. Στο δεύτερο ημίχρονο οι Χανιώτες, ήταν και πάλι αυτοί που έψαχναν το γκολ και το πέτυχαν με ωραία ατομική προσπάθεια και εξαιρετικό τελείωμα του Μπραμπίγια στο 64′. Το 2-0 ήταν και το τελικό σκορ του αγώνα.



 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X