«Αρνητική απάντηση του Ντα Σίλβα στην πρόταση της ΑΕΚ»

Προχωρά με Ντα Σίλβα η ΑΕΚ -Του δίνει το 3ετές συμβόλαιο που θέλει!
Photo Credits: INTIME

Γαλλική εφημερίδα αναφέρει πως ο Νταμιάν Ντα Σίλβα δεν αποδέχθηκε την πρόταση της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Νταμιάν Ντα Σίλβα φέρεται να αρνήθηκε την πρόταση της ΑΕΚ!

To συμβόλαιο του 33χρονου Γαλλοπορτογάλου κεντρικού αμυντικού με την Ρεν ολοκληρώνεται το προσεχές καλοκαίρι και ήδη για την περίπτωσή του έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους αρκετές ευρωπαϊκές ομάδες. Μια από αυτές και η ΑΕΚ, η οποία εδώ και πάνω από ένα μήνα παρακολουθεί την περίπτωσή του και μάλιστα πρόσφερε στον Ντα Σίλβα, κλειστό τριετές συμβόλαιο με οικονομικές απολαβές που αγγίζουν τις 800.000 ευρώ ετησίως, όπως σας έχει ήδη ενημερώσει το enwsi.gr.

Ο έμπειρος στόπερ είχε ζητήσει μερικές ημέρες προθεσμία προθεσμία από την Ένωση, ώστε να πάρει την τελική του απόφαση. Ωστόσο, σύμφωνα με τα όσα αναφέρει σήμερα, Τετάρτη η εφημερίδα «Ouest-France», τα νέα για την υπόθεσή του δεν είναι ευχάριστα για την ΑΕΚ. Κι αυτό διότι ο Ντα Σίλβα, όπως αναφέρουν οι Γάλλοι, απάντησε αρνητικά στην πρόταση που του κατέθεσε η ΑΕΚ, καθώς σκοπός του είναι να παραμείνει στη Γαλλία, από την οποία δεν έχει φύγει και ποτέ για να αγωνιστεί σε άλλον σύλλογο.

Μάλιστα, όπως τονίζεται ο Ντα Σίλβα, θα περιμένει μέχρι το τέλος του γαλλικού πρωταθλήματος (απομένουν δύο αγωνιστικές) ώστε να δει αν η ομάδα του, Ρεν, εξασφαλίσει ευρωπαϊκό εισιτήριο. Αν το καταφέρει τότε δεν αποκλείεται να ανανεώσει και το συμβόλαιό του εν τέλει. Αν πάλι η γαλλική ομάδα δεν πετύχει τον στόχο της, τότε ο Ντα Σίλβα θα περιμένει πρόταση από κάποια άλλη ομάδα της χώρας του. Η Νις έχει ήδη εκφράσει το ενδιαφέρον της.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X