
Η Νις ενδιαφέρεται επίσης για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα
Δεν «παίζει» μόνη της η ΑΕΚ για τον Νταμιάν Ντα Σίλβα!
Ο 32χρονος στόπερ αποτελεί τον διακαή πόθο των «κιτρινόμαυρων» για την ενίσχυση της άμυνάς τους και περιμένουν την απάντησή του στην πρόταση που του έχουν καταθέσει.
Η ΑΕΚ πάντως δεν «παίζει» μόνη της για τον έμπειρο αμυντικό που μένει ελεύθερος από τη Ρεν. Σύμφωνα με την «Ώρα των σπορ» για τον Ντα Σίλβα έχει δείξει ενδιαφέρον και η Νις, μία ομάδα με πανίσχυρο ιδιοκτήτη που βάζει… βαθιά το χέρι στην τσέπη για την ενίσχυση της ομάδας του.
Πάντως όπως σας έχει ενημερώσει το enwsi.gr, η ΑΕΚ θέλει πολύ να τον αποκτήσει προσφέροντάς του ουσιαστικά… ό,τι ζητήσει με το τριετές συμβόλαιο.
Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News
- Η ΑΕΚ μπήκε στην Ευρώπη, όχι σε παραμορφωτικό καθρέφτη
- Επαθαν πλάκα με Ντα Σίλβα στην ΑΕΚ -Τρομερός κόντρα στην Παρί, ύμνοι της L’Equipe! (VIDEO)
- Σταμάτης Βούλγαρης: «Τώρα οι αλλαγές είναι περισσότερο απαραίτητες από ποτέ!» (VIDEO)
- Χιμένεθ σε παίκτες: «Την καλύτερη απάντηση την δώσατε εσείς μέσα στο γήπεδο!»
- Στοίχημα: Οι καλύτερες προτάσεις εδώ, στο betone

ΑΕΚ: Πολύτιμος βαθμός για τις Κορασίδες χάντμπολ κόντρα (22-22) στη Νέα Ιωνία

Τον ήθελε ο Ολυμπιακός, κατέληξε στην Ουντινέζε ο Τοβέν

«Υπόκλιση» Μπορμπόκη σε Αραούχο και Πινέδα: «Το καλύτερο παιχνίδι του ”Τσίνο” με την ΑΕΚ, ο πιο επιβλητικός στο πρωτάθλημα ο Μεξικανός» (VIDEO)

Μίλαν: «Ναυάγιο» στις διαπραγματεύσεις για την ανανέωση του Λεάο

Το πρώτο μουσείο αιδοίου ψάχνει νέα στέγη