Χιμένεθ σε παίκτες: «Την καλύτερη απάντηση την δώσατε εσείς μέσα στο γήπεδο!»

Χιμένεθ σε παίκτες: «Την καλύτερη απάντηση την δώσατε εσείς μέσα στο γήπεδο!»
Photo Credits: INTIME

Η ομιλία του Μανόλο Χιμένεθ στους παίκτες της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συγχαρητήρια στους παίκτες της ΑΕΚ έδωσε ο Μανόλο Χιμένεθ σήμερα στα Σπάτα.

Η ΑΕΚ κέρδισε με 0-1 τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο και εξασφάλισε την έξοδο στην Ευρώπη, πετυχαίνοντας έτσι τον μίνιμουμ στόχο που είχε. Οχι τίποτε τρομερό, αλλά έστω δεν καταστράφηκε ολοσχερώς η χρονιά της.

Ο Μανόλο Χιμένεθ στην προπόνηση της Δευτέρας στα Σπάτα μίλησε στους παίκτες των «κιτρινόμαυρων» δίνοντας τα συγχαρητήρια του, ενώ παράλληλα έδωσε και το σύνθημα για τα επόμενα δύο ματς, τα οποία -όπως χαρακτηριστικά τόνισε- η ΑΕΚ πρέπει να κερδίσει.

Η ομιλία Χιμένεθ

Οσα είπε ο Χιμένεθ στους παίκτες

«Συγχαρητήρια σε όλους. Πήραμε μία νίκη που την αξίζατε και την χρειαζόμασταν. Τώρα είμαστε πιο ήρεμοι. Κερδίσαμε το ματς και αυτό ήταν η καλύτερη απάντηση σε όλους και την δώσατε εσείς μέσα στο γήπεδο. Τώρα έχουμε δύο ματς και πρέπει να τα κερδίσουμε, να τελειώσουμε όπως πρέπει και να τερματίσουμε στην 3η θέση».

Και πλέον το ενδιαφέρον της ΑΕΚ στρέφεται στο ματς της Τετάρτης στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα και στο Κυριακάτικο παιχνίδι με τον Αρη στο ΟΑΚΑ. Στα δύο ματς που κλείνουν την σεζόν για την Ενωση.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X