Σνάουτσνερ: «Στόχος και για εμάς και για την ΑΕΚ είναι πάντα η νίκη» (VIDEO)

Σνάουτσνερ: «Στόχος και για εμάς και για την ΑΕΚ είναι πάντα η νίκη» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μίροσλαβ Σνάουτσνερ μίλησε για τον αγώνα της ΑΕΚ με τον ΠΑΟΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο συνεργάτης του Πάμπλο Γκαρσία, Μίροσλαβ Σνάουτσνερ, μίλησε για το επικείμενο παιχνίδι του ΠΑΟΚ με την ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ, τονίζοντας ότι θα είναι δύσκολη αναμέτρηση.

Αναλυτικά όσα δήλωσε στη NOVA:

«Είμαστε καλά … Μας βοήθησε πάρα πολύ το τελευταίο αποτέλεσμα, η πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου, είχαμε δύο ημέρες χαράς αλλά η δουλειά ποτέ δε σταμάτησε.Έχουμε ακόμη πάρα πολλά παιχνίδια για το Πρωτάθλημα που κι εκεί έχουμε το στόχο μας και … προχωράμε».

Για το ότι οι δύο ομάδες είναι αντιμέτωπες σε διαδοχικούς αγώνες, αν αυτό επηρεάζει την επικείμενη αναμέτρηση και πέρα από τη διαφοροποίηση της έδρας αν στον ΠΑΟΚ περιμένουν διαφορετικό αγώνα σε σχέση μ’ αυτόν την περασμένης Πέμπτης:

«Νομίζω πως όχι …. νομίζω πως όχι …. σίγουρα. Παίζουμε πολλές φορές μεταξύ μας μέσα σε λίγες ημέρες. Νομίζω πως δεν άλλαξε κάτι. Εμείς ξέρουμε τα πάντα για το πώς παίζει η ΑΕΚ, το ίδιο κι εκείνοι για το πώς παίζουμε εμείς. Κι αυτό το παιχνίδι νομίζω δε θα είναι διαφορετικό. Πάντα ο στόχος και για εμάς και για την ΑΕΚ είναι πάντα η νίκη. Περιμένουμε πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως συμβαίνει πάντα με την ΑΕΚ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X