ΑΕΚ: Θετικά νέα από τους τραυματίες - Τι ισχύει ενόψει Αστέρα Τρίπολης

ΑΕΚ: Θετικά νέα από τους τραυματίες - Τι ισχύει ενόψει Αστέρα Τρίπολης
Photo Credits: INTIME

Θετικά νέα ενόψει της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ υποδέχεται την Κυριακή τον Αστέρα Τρίπολης, με τον Μανόλο Χιμένεθ να περιμένει αρκετές επιστροφές από το μέτωπο των τραυματιών.

Οι Χρήστος Αλμπάνης και Σταύρος Βασιλαντωνόπουλος γλίτωσαν τα χειρότερα, καθώς οι εξετάσεις τους είναι καθαρές, το πιθανότερο είναι ότι μετά το αυριανό ρεπό θα μπουν σε κανονικό πρόγραμμα την Τετάρτη, εκτός αν χρειαστεί να πάνε πιο συντηρητικά μέχρι το ματς της Κυριακής.

Ο Ελντερ Λόπες τελείωσε το χθεσινο ματς κουτσαίνοντας από χτύπημα, αλλά σήμερα ήταν πολύ καλύτερα και δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει δύο σημάδια στο πόδι του από το εγκληματικό μαρκάρισμα του Ρόουζ, αλλά και αυτός είναι εντάξει.

Στον τομέα των επιστροφών ο Τσιγκρίνσκι προπονείται κανονικά με την υπόλοιπη ομάδα από την περασμένη Πέμπτη και λογικά θα είναι ετοιμοπόλεμος, ενώ την Τετάρτη αναμένεται να μπει και ο Μαχαίρας στις προπονήσεις.

Τέλος, στην ομάδα αναμένονται τα δυο αρνητικά τέστ που πρέπει να έχει ο Γεβγέν Σάκχοφ, ο οποίος αυτή τη στιγμή δεν έχει κανένα σύμπτωμα μετά την ταλαιπωρία με τον κορωνοϊό.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X