«Ρουφιέ και Καρνέζης για την ΑΕΚ»

«Ρουφιέ και Καρνέζης για την ΑΕΚ»
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ εξετάζει τους δυο τερματοφύλακες

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μεγάλο βάρος στον σχεδιασμό της νέας σεζόν έχει δώσει η ΑΕΚ, συγκεκριμένα στο κέντρο της άμυνας και την θέση του τερματοφύλακα.

Για την θέση του τερματοφύλακα, προέκυψαν καινούργια ονόματα. Η περίπτωση του Μίχαελ Βέριπς από την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ τον Ιανουάριο «ναυάγησε», ενώ ο Φαμπιάνο της Ομόνοιας παραμένει στόχος για το καλοκαίρι, ωστόσο φαίνεται να μην είναι το πρώτο όνομα της λίστας. Πρόσφατα τα μέσα της Τουρκίας έγραψαν πως ο Ντένις Μπόικο της Ντιναμό Κιέβου βρέθηκε κοντά στην Ένωση, κάτι το οποίο ωστόσο δεν επιβεβαιώθηκε.

Η πρώτη περίπτωση που εξέτασε ο Στάθης Ταυλαρίδης δεν είναι άλλη από αυτή του Ορέστη Καρνέζη. Ο Έλληνας τερματοφύλακας έχει συμβόλαιο μέχρι το 2023 με την Λιλ, ωστόσο φέτος έχει αγωνιστεί μόλις σε έναν αγώνα για το Κύπελλο (με την Αζαξιό στις 7 Μαρτίου). Πλέον έχοντας φτάσει στα 35 του, ο διεθνής τερματοφύλακας έχει «ρίξει» το κασέ του, ωστόσο παραμένει δύσκολη περίπτωση.

Μετά τον Καρνέζη το δεύτερο «γαλλικό» όνομα που προκύπτει είναι αυτό του πρώην τερματοφύλακα της Σεντ Ετιέν, Στεφάν Ρουφιέ. Ο 34χρονος έμεινε πρόσφατα ελεύθερος από τον σύλλογο, καθώς ήρθε σε ρήξη με τον Κλοντ Πιέλ και λύθηκε έτσι το συμβόλαιο του. Ο Γάλλος ανακοίνωσε πρόσφατα την απόσυρση του από την ενεργό δράση, ωστόσο αρκετά άτομα του κύκλου του πιστεύουν πως αυτή δεν θα είναι η τελική του απόφαση. Η ΑΕΚ πλέον ψάχνει έναν έμπειρο τερματοφύλακα και όχι έναν νεαρό ο οποίος μπορεί να εξελιχθεί σε νέο Βασίλη Μπάρκα.

Πηγή: overfm.gr

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X