ΑΕΚ: Γιατί κρίνονται πολλά σήμερα κόντρα στο Λαύριο

ΑΕΚ: Γιατί κρίνονται πολλά σήμερα κόντρα στο Λαύριο
Photo Credits: INTIME

Η μάχη της ΑΕΚ με το Λαύριο θα κρίνει πολλά για το ποια ομάδα θα βρεθεί κοντά στην δεύτερη θέση

Μετά τον αποκλεισμό από την Ευρώπη η ΑΕΚ καλείται να μαζέψει τα κομμάτια της και να παίξει ένα πολύ σημαντικό-από βαθμολογικής άποψης- αγώνα (20:00) απέναντι στην έκπληξη του φετινού πρωταθλήματος, το φανταστικό Λαύριο.

Με λίγες αγωνιστικές να απομένουν ακόμα, κάθε νίκη ή ήττα μπορεί να είναι καθοριστική για το τελικό πλασάρισμα στην βαθμολογία.

Αν εξαιρέσουμε τον Παναθηναικό που έχει σχεδόν βέβαιη την πρώτη θέση, η μάχη για τις θέσεις 2 έως 4 θα κριθεί κυριολεκτικά την τελευταία στιγμή. Το Λαύριο, η ΑΕΚ και ο Προμηθέας θέλουν σίγουρα να αποφύγουν την τέταρτη θέση που τους οδηγεί σε προημιτελικό με τον Παναθηναικό, ώστε να τον αντιμετωπίσουν μόνο στους τελικούς εφόσον προκριθούν.

Παρακάτω βλέπετε το πρόγραμμα των δύο ομάδων

Λαύριο (14-4)

ΑΕΚ (εκτός), ΠΑΟ (εκτός), Λάρισα, Ηρακλής

ΑΕΚ (14-4)

Λαύριο, Κολοσσος (εκτός), ΠΑΟ, Προμηθέας (εκτός)

Προμηθέας Πατρών (11-5)

Περιστέρι (εκτός), Μεσολόγγι, Ηρακλής (εκτός), ΑΕΚ, ΠΑΟ, Κολοσσος (εκτός)

Όπως φαίνεται από την βαθμολογία και το πρόγραμμα που ακολουθεί, η νίκη αύριο είναι εκ των ων ουκ άνευ για την Ένωση, αν θέλει να έχει πλεονέκτημα για την 2η θέση. Στο πρώτο παιχνίδι είχε χάσει με 78-70, οπότε μετά την νίκη θα μπορούσε να κυνηγήσει και την διαφορά για περίπτωση ισοβαθμίας.

Είναι πολύ πιθανό οι 17 νίκες να βγάζουν σίγουρα τον 2ο της βαθμολογίας, ενώ στις 16 νίκες πολλά θα παιχτούν στις ισοβαθμίες. Όπως και να έχει η ΑΕΚ πρέπει να κάνει μια νέα αρχή απέναντι στο Λαύριο και να πάρει ψυχολογία για την δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X