Μεσοαμυντικοί «πονοκεφάλοι» για Χιμένεθ -Τα προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού

Μεσοαμυντικοί «πονοκεφάλοι» για Χιμένεθ -Τα προβλήματα ενόψει Ολυμπιακού
Photo Credits: INTIME

Με πολλά προβλήματα η προετοιμασία της ΑΕΚ για το αυριανό ντέρμπι με τον Ολυμπιακό στο ΟΑΚΑ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε πονοκέφαλο εξελίσσεται η αυριανή 11άδα και αποστολή της ΑΕΚ στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Και αυτό καθώς ο Μανόλο Χιμένεθ δεν υπολογίζει σε αρκετούς ποδοσφαιριστές, ενώ άλλοι δεν βρίσκονται στο 100% της ετοιμότητάς τους.

Συγκεκριμένα, λόγω τραυματισμού απόντες θα είναι οι Μιχάλης Μπακάκης, Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι, Γεβγέν Σάκχοφ, Ευθύμης Χριστόπουλος, Αντρέ Σιμόες, Βεντάντ Ραντόνια, ενώ αμφίβολος είναι και ο Ζίγκα Λάτσι μετά τον χθεσινό τραυματσμό του. Οπως γίνεται αντιληπτό, οι λύσεις που έχει ο Ισπανός τεχνικός ειδικά στο αμυντικό κομμάτι είναι περιορισμένες και δημιουργούνται κενά και προβληματισμοί.

Σε αυτούς έρχονται να προστεθούν κι όσοι έλειπαν με τις εθνικές τους ομάδες, με τους Μάριο Μιτάι και Ιονούτ Νεντελτσιάρου να φτάνουν πιο αργά από τους υπόλοιπους στην Αθήνα και να έχουν ελάχιστες προπονήσεις, τον Λιβάι Γκαρσία να προέρχεται από μεγάλο ταξίδι για τα ματς με την Εθνική Τρίνινταντ και Τομπάγκο και τον Πέτρο Μάνταλο να αγωνίζεται στα δυο από τα τρία παιχνίδια που έδωσε η Ελλάδα (στο εκτός έδρας με την Ισπανία και στο εντός έδρας φιλικό με την Ονδούρα).

Τέλος, ο Κώστας Γαλανόπουλος έχει επιστρέψει τις τελευταίες ημέρες στις προπονήσεις αλλά είναι βέβαιο πως του λείπει αγωνιστικός ρυθμός και δύσκολα θα υπολογίζεται για το βασικό σχήμα.

Οπότε μεσοαμυντικά ο Χιμένεθ έχει να αντιμετωπίσει αρκετά προβλήματα για το ντέρμπι αύριο…

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X