Μίλερ: Δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου (VIDEO)

Μίλερ: Δεν έχει πρόβλημα να αποχωρήσει από τη Μπάγερν Μονάχου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Ο Μίλερ δεν νιώθει κολλημένος με τους Βαυαρούς και θα έφευγε με μια καλή πρόταση

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Τόμας Μίλερ δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωρήσει από τη Μπάγερν, αν του προέκυπτε μια πολύ δελεαστική πρόταση και δεν αποτελεί θέμα το ότι μια ζωή αγωνίζεται στην ομάδα του Μονάχου.

Μιλώντας στους “Times”, ανέφερε πως δεν θα είχε πρόβλημα να αποχωρήσει κάποια ημέρα από την Μπάγερν, αν προέκυπτε μια πρόταση που τον δελεάζει. Δεν αισθάνεται προσκολλημένος, όσο και αν υπάρχει μια ειδική σχέση ανάμεσα σε αυτόν και τον σύλλογο έπειτα από τόσα χρόνια κοινής πορείας. Το τρέχον συμβόλαιό του ολοκληρώνεται σε δυο χρόνια και ερωτηθείς για το μέλλον του και αν θα πήγαινε σε άλλη ομάδα, απάντησε:

«Υπάρχει μια ιδιαίτερη σχέση με τη Μπάγερν, ανέκαθεν μου άρεσε και πριν αγωνιστώ, γι’ αυτήν, αλλά δεν είμαι προσκολλημένος. Αν πρέπει να αποφασίσω να παίξω αλλού, δεν θα αποτελούσε πρόβλημα για εμένα. Όπως συνέβη και με τον Τιάγκο Αλκάνταρα, ο οποίος πήγε στη Λίβερπουλ».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X