Σοκ με Ινσούα: Υπέστη κάταγμα και θα μείνει 2 μήνες εκτός!

Σοκ με Ινσούα: Υπέστη κάταγμα και θα μείνει 2 μήνες εκτός!
Photo Credits: INTIME

Ασχημος τραυματισμός για τον Εμάνουελ Ινσούα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τα χειρότερα νέα ήρθαν από την Αργεντινή σχετικά με τον Εμάνουελ Ινσούα. Ο δανεικός από την ΑΕΚ στην Αλδοσίβι έπαθε κάταγμα και θα χάσει το υπόλοιπο της σεζόν!

Στην Αλδοσίβι γιορτάζονται τα 108α γενέθλια του συλλόγου, αλλά τα άσχημα νέα για τη σοβαρότητα του τραυματισμού του Ινσούα επισκίασαν το πάρτι του.

Ο αριστερός μπακ είχε υποστεί ένα ισχυρό χτύπημα στο πρόσωπο στο προχθεσινό 1-1 εναντίον της Μπάνφιλντ και κατέληξε να γίνει αλλαγή στο 78ο λεπτό για να εισέλθει ο Φερνάντο Ρομάν Βιγιάλμπα.

Η μαγνητική έδειξε κάταγμα στην άνω αριστερά γνάθο

Ο πρώην αμυντικός της ΑΕΚ και της Μπόκα θα μείνει περίπου 45 έως 60 ημέρες μακριά από τα γήπεδα λόγω κατάγματος της άνω αριστεράς γνάθου και αυτό θα τον κάνει να χάσει το υπόλοιπο της σεζόν. Ο Ινσούα θα λείψει από τους επόμενους αγώνες εναντίον των Πατρονάτο, Εστουδιάντες, Ροσάριο, Πλατένσε, Αρχεντίνος Τζούνιορς και Ρίβερ.

Πλέον τον ερχόμενο Ιούνιο οπότε και θα είναι και πάλι σε θέση να αγωνιστεί θα εκτιμηθεί η κατάσταση του όπως και το αν η ομάδα από την Αργεντινή θα προχωρήσει σε ενεργοποίηση της ρήτρας για την απόκτηση του από την ΑΕΚ

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X