«Βόμβα» στην ΑΕΚ: Εκτός ομάδας ο Ρογκαβόπουλος!

«Βόμβα» στην ΑΕΚ: Εκτός ομάδας ο Ρογκαβόπουλος!
Photo Credits: INTIME

Πρωτοφανής ενέργεια από τον Νίκο Ρογκαβόπουλο με εξώδικο στην ΚΑΕ ΑΕΚ!

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος αρνήθηκε σήμερα να λάβει μέρος στην προπόνηση της ΑΕΚ στο ΟΑΚΑ και «έθεσε εαυτόν» εκτός ομάδας!

«Βόμβα» στις τάξεις της ΑΕΚ παραμονές… τελικού απέναντι στην Τουρκ Τέλεκομ στην Άγκυρα, με πρωταγωνιστή τον Νίκο Ρογκαβόπουλο. Ο διεθνής γκαρντ αρνήθηκε να λάβει μέρος στην προπόνηση της Ένωσης, αποστέλλοντας μάλιστα εξώδικο στο οποίο γνωστοποιεί πως θέτει εαυτόν εκτός ομάδας για το υπόλοιπο της σεζόν.

Σε μια περίοδο πάρα πολύ κρίσιμη για την ομάδα, που κάθε παίκτης που πατάει στο παρκέ κάνει κατάθεση ψυχής, είτε πρόκειται για τον Λάνγκφορντ και τον Ματσιούλις, είτε για τον Δημήτρη Μωραϊτη και τον Κωστή Γόντικα, ο Ρογκαβόπουλος αποφάσισε να βάλει…. φωτιά στα θεμέλια της ομάδας με μια κίνηση που βάζει σε μπελάδες την ομάδα, λίγες ημέρες πριν από το πιο κρίσιμο παιχνίδι της σεζόν στο BCL.

Η γκρίνια του για το χρόνο συμμετοχής του αποτελεί μόνιμο πρόβλημα εδώ και καιρό για την ΑΕΚ, η οποία προσπαθεί να το διαχειριστεί, ενώ οι αριθμοί δεν δικαιώνουν τον ταλαντούχο αθλητή. Ο Ρογκαβόπουλος έχει περίπου 14 λεπτά μέσο όρο ανά αγώνα (με 4,6 πόντους και 2,1 ριμπάουντ) στο Πρωτάθλημα, ενώ έφτασε να αγωνίζεται και μέχρι 25 λεπτά στην αναμέτρηση με Λάρισα, στην οποία είχε 2 πόντους και 4 ριμπάουντ. Στο ΒCL, πήρε μέρος σε 10 αγώνες, τους περισσότερους (!) μαζί με τον Κιθ Λάνγκφορντ, έχοντας 3 πόντους και 1,7 ριμπάουντ ανά αγώνα.

Υπενθυμίζεται, ότι στον παίκτη δίνουν σταθερά ευκαιρίες και προσπαθούν να εξελίξουν από την εφηβική του ηλικία, εδώ και χρόνια, 5 προπονητές (Σάκοτα, Ζντοβτς, Μανωλόπουλος, Μπάνκι, Παπαθεοδώρου), ενώ ο οργανισμός έχει ασχοληθεί και ατομικά-αποκλειστικά μαζί του με ειδικό πρόγραμμα, αναγνωρίζοντας το ταλέντο του.

Κι όλα αυτά από έναν παίκτη που ανδρώθηκε στην ΑΕΚ και μέσω αυτής κατάφερε να φτάσει ακόμα και στην Εθνική ομάδα των Ανδρών. Τώρα όμως στην πιο κρίσιμη στιγμή της σεζόν ο νεαρός άσος αποφάσισε να θέσει εαυτόν εκτός της ομάδας, γυρίζοντας την πλάτη του στην προσπάθεια του τελευταίου μήνα, που γίνεται κόντρα σε όλους και σε όλα.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

 

4x Προσφορά* χωρίς κατάθεση από την Betsson! *Όροι & Προϋποθέσεις. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X