«Σκάουτερ της ΑΕΚ παρακολούθησε τον Πέρετζ στο Ισραήλ-Σκωτία» (VIDEO)

«Σκάουτερ της ΑΕΚ παρακολούθησε τον Πέρετζ στο Ισραήλ-Σκωτία» (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έστειλε άνθρωπο για να παρακολουθήσει από κοντά τον Ντορ Πέρετζ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του Ντορ Πέρετζ συνδέθηκε με την ΑΕΚ το προηγούμενο διάστημα.

Ο διεθνής μέσους του Ισραήλ φέρεται να αρέσει στην Ενωση, η οποία σύμφωνα με το γερμανικό «90min» έστειλε σκάουτερ στο Ισραήλ-Σκωτία για να τον παρακολουθήσει από κοντά.

Ο Πέρετζ ήταν ο καλύτερος παίκτης του Ισραήλ στην πρόσφατη ήττα κόντρα στη Δανία με 2-0, ενώ χθες κόντρα στην Σκωτία σκόραρε το τέρμα της ομάδας του (1-1).

Το ρεπορτάζ παρόλα αυτά αναφέρει πως ο παίκτης δεν ενδιαφέρεται να έρθει Ελλάδα, αντιθέτως ο Πέρετζ άρεσε ιδιαιτέρως στην Βέρντερ Βρέμης, η οποία επίσης έστειλε σκάουτερ στο γήπεδο.

Τι γράφει το ΜΜΕ

«Ο Πέρετζ εντυπωσίασε τη Βέρντερ και πως η ΑΕΚ Αθηνών έστειλε άνθρωπό της στο γήπεδο για να δει τον ποδοσφαιριστή από κοντά, ωστόσο ο Πέρετζ δεν ενδιαφέρεται να πάρει μεταγραφή στην Ελλάδα.

Τις επόμενες δυο εβδομάδες ο Πέρετζ αναμένει μία τελική πρόταση από τη Μακάμπι για ανανέωση του συμβολαίου, μετά το «όχι» που είχε ο ποδοσφαιριστής στην αρχική κρούση (4ετές συμβόλαιο με 420.000 ευρώ ετησίως)».

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X