Η Σασουόλο κέρδισε ξανά την πρωταθλήτρια Ίντερ

Η Σασουόλο κέρδισε ξανά την πρωταθλήτρια Ίντερ
Photo Credits: INTIME

Η Ίντερ υπέστη τη δεύτερη ήττα της στη Serie A αυτή τη σεζόν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η Ίντερ υπέστη τη δεύτερη ήττα της στη Serie A αυτή τη σεζόν, καθώς το γκολ του Αρμάν Λοριέν στο πρώτο ημίχρονο (20’) έδωσε στην απειλούμενη από τον υποβιβασμό Σασουόλο μια κρίσιμη νίκη εντός έδρας με 1-0.

Η Σασουόλο έχει να παρουσιάσει μια μοναδική επιτυχία επί της ομάδας του Σιμόνε Ιντζάγκι αυτή τη σεζόν ως η μόνη ομάδα που κέρδισε την Ίντερ στο πρωτάθλημα, εξασφαλίζοντας τη νίκη με 2-1 στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι τον Σεπτέμβριο.

Το αποτέλεσμα ήταν μια μεγάλη ώθηση στη μάχη για τον υποβιβασμό της Σασουόλο, καθώς βρίσκεται προτελευταία με 29 βαθμούς, με μόνο τρεις βαθμούς μεταξύ της και της Κάλιαρι, η οποία είναι στη 14η θέση.

Με τον τίτλο ήδη εξασφαλισμένο στα τέλη Απριλίου, ο Ιντζάγκι ξεκούρασε αρκετούς παίκτες, όπως ο επιθετικός Μάρκους Τιράμ, ο μέσος Χακάν Τσαλχάνογλου και ο τερματοφύλακας Γιαν Σόμμερ, επιλέγοντας να δώσει χρόνο συμμετοχής στους υπόλοιπους παίκτες.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X