ΑΕΚ: Ταξίδι στη Γαλλία για μεταγραφικό σκοπό!

ΑΕΚ: Ταξίδι στη Γαλλία για μεταγραφικό σκοπό!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ κινείται από τώρα μεταγραφικά ενόψει του καλοκαιριού

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ για τρίτη σερί χρονιά «φλερτάρει» έντονα με την απόλυτη αποτυχία σε αγωνιστικό επίπεδο.

Μετά την κατάκτηση του πρωταθλήματος το 2018 η Ενωση βρίσκεται σε πτώση και βρίσκεται μακριά από τους τίτλους. Την σεζόν 2018/19 τερμάτισε στην 3η θέση και 23 βαθμούς πίσω από τον Πρωταθλητή ΠΑΟΚ, ενώ την επόμενη σεζόν τερμάτισε ξανά 3η μέσω των πλέι οφ και 22 βαθμούς πίσω από τον Πρωταθλητή Ολυμπιακό. Τώρα με μία αγωνιστική να έχει διεξαχθεί στα πλέι οφ, βρίσκεται στην 4η θέση και 22 βαθμούς μακριά από τον ΟΣΦΠ. Οπως γίνεται εύκολα αντιληπτό οι «κιτρινόμαυροι» απέχουν αρκετά από την κορυφή και για να καλύψουν αυτή τη διαφορά πρέπει να κάνουν πολλά, μέσα σε μικρό χρονικό διάστημα.

Ηδη ο Δημήτρης Μελισσανίδης έχει προχωρήσει σε αρκετές αλλαγές με ορίζοντα το καλοκαίρι. Αλλαγές που αφορούν σε πρώτη φάση την ΠΑΕ και τον τρόπο λειτουργίας, ενώ σύντομα θα… περάσει και στο ποδοσφαιρικό τμήμα. Σε στελέχη, αλλά και σε ποδοσφαιριστές, ενώ καλείται να πάρει απόφαση και για το θέμα προπονητή.

Και ήδη για τα μεταγραφικά γίνονται οι πρώτες ενέργειες. Αλλωστε από νωρίς ο ίδιος άλλαξε πρόσωπα και πράγματα στο τμήμα σκάουτινγκ με την πρόσθεση των Στάθη Ταυλαρίδη και Γιάννη Παπαδημητρίου, δίπλα στον Τεχνικό Διευθυντή Παναγιώτη Κονέ.

Την γαλλική αγορά τσεκάρει η ΑΕΚ

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr πάντως ήδη άνθρωπος της ΠΑΕ ΑΕΚ ταξίδεψε στη Γαλλία για μεταγραφικό σκοπό. Και οι ίδιες πληροφορίες αναφέρουν ότι η Ενωση έχει πρόθεση να αξιοποιήσει την συγκεκριμένη αγορά, που περιέχει πλούσια «προϊόντα» και με τα οποία δεν έχουν ασχοληθεί ενεργά στην ΑΕΚ την 7ετία Μελισσανίδη. Και σας είχαμε ενημερώσει στο enwsi.gr από τις 10 Μαρτίου για τις προθέσεις της Ενωσης να τσεκάρει πιο επισταμένα τις αγορές της Γαλλίας και της Λατινικής Αμερικής.

Και βλέποντας στην ΑΕΚ ότι υπάρχουν πολλοί αξιόλογοι παίκτες από την Γαλλία που μπορούν να κάνουν τη διαφορά στο ελληνικό πρωτάθλημα, υπάρχει ειλημμένη απόφαση για ενεργό ενασχόληση με την συγκεκριμένη αγορά. Και δεν αποκλείεται να έχουμε εξελίξεις με την συγκεκριμένη αγορά αν η ΠΑΕ ΑΕΚ αποφασίσει εν τέλει να κάνει πιο αποφασιστικές κινήσεις.

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X