ΑΕΚ: Παίζει «μπάλα» στις αγορές της Γαλλίας και της Λατινικής Αμερικής

ΑΕΚ: Παίζει «μπάλα» στις αγορές της Γαλλίας και της Λατινικής Αμερικής
Photo Credits: INTIME

Το ρεπορτάζ του enwsi.gr για τις νέες κατευθύνσεις του τμήματος σκάουτινγκ της ΑΕΚ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ ενισχύει το τμήμα σκάουτινγκ της και επιχειρεί να διαφοροποιήσει την τακτική της στα μεταγραφικά ζητήματα με ορίζοντα το καλοκαίρι.

Στην Ενωση προστέθηκαν οι Γιάννης Παπαδημητρίου και Στάθης Ταυλαρίδης στο τμήμα που ασχολείται ενεργά με τις μεταγραφές, ενώ υπάρχει ως επικεφαλής στο οργανόγραμμα και ο Τεχνικός Διευθυντής της ΠΑΕ ΑΕΚ Παναγιώτης Κονέ, όπως και άλλα στελέχη της Ενωσης που ασχολούνται με το κομμάτι αυτό. Αν και για κάθε μεταγραφική κίνηση περνά από το χέρι του Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος παίρνει την τελική απόφαση.

Σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr, η ΑΕΚ έχει ρίξει εσχάτως, δίχτυα στην γαλλική αγορά, αλλά και σε αυτήν της Λατινικής Αμερικής.

Δύο αγορές με πάρα πολλά… λαβράκια, αλλά και απαίτηση για καλών επαφών και εύστοχων διαπραγματεύσεων. Η Ενωση για πολλά χρόνια δεν είχε αξιοποιήσει τις επαφές της στις δύο αγορές και έχει δημιουργηθεί κενό που καλείται τώρα να καλύψει.

Τόσο ο Στάθης Ταυλαρίδης, όσο και ο Παναγιώτης Κονέ έχουν αγωνιστεί στην Γαλλία και έχουν επαφές με ανθρώπους της αγοράς και ομάδες στην χώρα, ενώ στην Λατινική Αμερική και στην Κεντρική Ευρώπη έχει επαφές προς αξιοποίηση και ο Γιάννης Παπαδημητρίου που στην Ξάνθη είχε κάνει κάποια τέτοια deal για παίκτες.

Τι αλλάζει στην ΑΕΚ

Και στην ΑΕΚ ελπίζουν να ανοίξουν τέτοιες αγορές, όπου μπορούν να εντοπιστούν και να έρθουν παίκτες… λαβράκια που θα έχουν μεταπωλητική αξία. Πάντως στην Λατινική Αμερική η ΑΕΚ έχει πολλά χρόνια να πετύχει κάτι… καλό, καθώς τελευταία μεταγραφή ήταν ο Μανουέλ Ντίας. Ο Ουρουγουανός αριστερός μπακ που ήρθε το καλοκαίρι του 2016 και… πέρασε και δεν ακούμπησε, ενώ από την γαλλική αγορά επί εποχής Μελισσανίδης δεν έχει «ψωνίσει» ποτέ.

Σε κάθε περίπτωση ο Δημήτρης Μελισσανίδης θέλει η ΑΕΚ να μπει πιο γερά στην μεταγραφική αγορά και δη σε αυτές τις χώρες. Και για αυτό δυνάμωσε το τελευταίο διάστημα το τμήμα σκάουτινγκ που πλέον έχει περισσότερα στελέχη, καθότι και οι απαιτήσεις είναι μεγαλύτερες ενόψει της «Αγιά-Σοφιάς-ΟPAP Arena» και των φιλοδοξιών που έχει ο «Τίγρης» στο αγωνιστικό κομμάτι.

LIVE ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Και μια βδομάδα που θα κυλήσει ήρεμα…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα Σμύρνη: VIDEO από τη στιγμή που διαδηλωτές ρίχνουν κάτω τον αστυνομικό!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ: Δεν προχωρά τώρα σε άλλη προσθήκη στελέχους

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Πάνος Λούπος: «Η απόφαση Μελισσανίδη για τον Χιμένεθ» (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: ΑΕΚ-Μπάγεβιτς: Δεν υπάρχει ως σκέψη νέα προοπτική συνεργασίας

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Νέα Σμύρνη: Ομάδα ΔΡΑΣΗ μετά την επίθεση στον αστυνομικό: «Πάμε να τους σκοτώσουμε…» (VIDEO)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X