Ανατολάκης: «Πρέπει να επιστρέψουν στην Εθνική οι Σωκράτης, Μανωλάς και Σιόβας»

Ανατολάκης: «Πρέπει να επιστρέψουν στην Εθνική οι Σωκράτης, Μανωλάς και Σιόβας»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Πειραιά και υποψήφιος για το Δ.Σ. της ΕΠΟ, Γιώργος Ανατολάκης, έθιξε σε ραδιοφωνικές του δηλώσεις και το θέμα των Σωκράτη και Μανωλά.

«Όλος ο φίλαθλος κόσμος θέλει να δει μία αλλαγή στην ΕΠΟ. Να έρθει νέος άνεμος στη μεγαλύτερη αθλητική Ομοσπονδία της χώρας μας», τόνισε ο Γιώργος Ανατολάκης στο αθλητικό μαγκαζίνο του Καναλιού 1 90,4 Fm για τις εκλογές στην ΕΠΟ, στις οποίες θα είναι υποψήφιος για τη Εκτελεστική Επιτροπή προτεινόμενος από την ΕΠΣ Πειραιά.

Μεταξύ άλλων μιλώντας για τους Μανωλά, Παπασταθόπουλο και Σιόβα ο Γιώργος Ανατολάκης σχολίασε: «Θα επαναλάβω κάτι που είπα προσφάτως σε μία εμφάνισή μου στο MEGA. Στην Εθνική πρέπει να επιστρέψουν και ο Παπασταθόπουλος και ο Μανωλάς, αλλά και ο Σιόβας. Δεν υποβαθμίζω τα παιδιά που έχουν κληθεί τώρα για τις θέσεις των στόπερ, αλλά αυτή τη στιγμή οι τρεις ποδοσφαιριστές με την προσωπικότητα και την αγωνιστική αξία τους μπορούν να βοηθήσουν και τα νέα παιδιά, αλλά πάνω απ΄όλα την ίδια την Εθνική μας ομάδα να πετύχει τους στόχους της. Η Εθνική ομάδα χρειάζεται τον Σωκράτη, τον Κώστα και τον Δημήτρη, όπως και αυτοί χρειάζονται την Εθνική μας. Πρέπει να τελειώσει άμεσα αυτή η ιστορία, να επιστρέψουν και να προσφέρουν αυτά που έχει ανάγκη η ομάδα μας».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X