Λυμπερόπουλος: «Η ΑΕΚ άξιζε και έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα το 2008»

Λυμπερόπουλος: «Η ΑΕΚ άξιζε και έπρεπε να πάρει το πρωτάθλημα το 2008»
Photo Credits: INTIME

Οι δηλώσεις του Νίκου Λυμπερόπουλου για το πρωτάθλημα της ΑΕΚ το 2008

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια μεγάλη συνέντευξη έδωσε σήμερα ο Νίκος Λυμπερόπουλος.

Ο παλαίμαχος άσος της ΑΕΚ μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στην ιστορική σεζόν 2007-08, όταν η Ενωση έχασε το πρωτάθλημα από την υπόθεση Βάλνερ και τον Ολυμπιακό. Ο «Λύμπε» ήταν φυσικό ενεργό μέλος του ρόστερ τότε και ήταν κοντά στο πρώτο πρωτάθλημα της καριέρας του που θα αποτελούσε τότε και τον πρώτο του τίτλο ως ποδοσφαιριστή.

Οπως ανέφερε στη μεγάλη του συνέντευξη στο sdna, ο Νίκος Λυμπερόπουλος ανέφερε πως η ΑΕΚ άξιζε να πάρει το πρωτάθλημα το 2008.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Νίκος Λυμπερόπουλος

Για τον θεωρεί πως ο Ολυμπιακός έκανε κακώς ένσταση τη σεζόν 2007-08 που η ΑΕΚ έχασε το πρωτάθλημα στα δικαστήρια, με την υπόθεση «Βάλνερ» ανέφερε: Εγώ θεωρώ πως τότε ο Ολυμπιακός, από τη στιγμή του είχε το δικαίωμα το έπραξε. Εμένα δεν μου άρεσε. Αν εξαρτιόταν από εμένα δεν θα το έκανα. Όπως δεν έκανε η ΑΕΚ ένσταση πέρυσι και έμεινε πίσω στα play offs.

Για το αν άξιζε η ΑΕΚ εκείνο το πρωτάθλημα είπε: Από την στιγμή που δεν χάθηκε μέσα στον αγωνιστικό χώρο ο τίτλος, ναι τον άξιζε. Από την στιγμή που εμείς ως ποδοσφαιριστές μέσα στον αγωνιστικό χώρο είμασταν πρωταθλητές, ναι το αξίζαμε. Έφυγε από το γήπεδο όμως.

Για το αν αισθάνθηκε πως έχει κατάρα και δεν μπορεί να πανηγυρίσει ένα πρωτάθλημα ανέφερε: Δεν πέρασε ούτε μια στιγμή αυτό από το μυαλό μου. Πάντα ήμουν και είμαι πολύ καλά με τον εαυτό μου. Το ποδόσφαιρο είναι ομαδικό άθλημα και για να κερδίσεις έναν τίτλο δεν φτάνει μόνο ένα άτομο. Δεν πιστεύω σε κατάρες και αυτά.

Δείτε εδώ όσα είπε ο Νίκος Λυμπερόπουλος:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X