Ολυμπιακός και Αυγενάκης θέλουν να «ορίσουν» τη διοίκηση της ΕΠΟ!

Ολυμπιακός και Αυγενάκης θέλουν να «ορίσουν» τη διοίκηση της ΕΠΟ!
Photo Credits: INTIME

Ο Γκρανκάσας για τις διεργασίες και τα μαγειρέματα ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι διεργασίες και τα μαγειρέματα ενόψει των εκλογών της ΕΠΟ είναι διαρκείς και με τεράστιο ενδιαφέρον.

Και δεν είναι ψέμα να πούμε ότι η πλευρά του Ολυμπιακού μέσω του υφυπουργού Αθλητισμού Λευτέρη Αυγενάκη επιχειρεί και πιέζει να «ορίσει» τη νέα διοίκηση της Ομοσπονδίας. Πως; Κατεβάζοντας αρκετούς ποδοσφαιριστές της Εθνικής του EURO 2004 και τον τεράστιο πολιτικό και ρήτορα Ανατολάκη μέσω EΠΣ με τις οποίες δεν έχουν καμία σχέση οι παίκτες. Και αυτές είναι στην πλειοψηφία τους είναι από την Κρήτη που ελέγχεται από το μπλοκ του ΟΣΦΠ.

Η ΑΕΚ κρατά στάση αναμονής. Ο ΠΑΟΚ το ίδιο. Υπό τον φόβο να πάει σε αναβολή εκλογών με απόσυρση του Θοδωρή Ζαγοράκη αν δεν γίνουν τα χατίρια του Μαρινάκη για την ΕΕ, προέκυψε και η υποψηφιότητα του Νίκα. Ώστε να διασφαλιστεί ότι δεν θα πάμε σε «πραξικόπημα» στην ΕΠΟ.

Πλέον πάμε σε εκλογές στις 27 Μαρτίου με υποψηφίους τον Ζαγοράκη και τον Νίκα. Ο Ολυμπιακός επιχείρησε το τελευταίο διάστημα να αλλάξει τα δεδομένα των εκλογών της ΕΠΟ. Αλλά μέχρι στιγμής έπεσε πάνω σε… τοίχο.

Ο Γκρανκάσας

LIVE όλες οι ειδήσεις

Οι ειδήσεις του enwsi.gr στο Google News

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκλογές ΕΠΟ: Ολυμπιακός-Αυγενάκης κατεβάζουν υποψήφιους Ανατολάκη-Χαριστέα-Παπαδόπουλο-Καφέ!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ: Εκλογές ΕΠΟ: Κατέθεσε υποψηφιότητα και ο πρόεδρος της ΕΠΣ Βοιωτίας, Κωνσταντίνος Νίκας

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X