Ουάρντα: Νέες καταγγελίες για παρενόχληση κατά του Ουάρντα (VIDEO)

Ουάρντα: Νέες καταγγελίες για παρενόχληση κατά του Ουάρντα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Αντιμέτωπος με βαρύτατες κατηγορίες βρίσκεται ο Αμρ Ουάρντα.

Σύσσωμος ο αιγυπτιακός Τύπος μεταδίδει πώς ένα μοντέλο ελληνική καταγωγής, η Φαίδρα Γκουγκούλη κατηγορεί τον ποδοσφαιριστή του ΠΑΟΚ ότι την παρενοχλούσε σε μόνιμη βάση και την απειλούσε. Η 22χρονη, η οποία μένει μόνιμα στο Ντουμπάι, έχει ανεβάσει μάλιστα στο διαδίκτυο μηνύματα που της έστειλε ο Ουάρντα αλλά και ηχητικά με τη φωνή της. Σύμφωνα με όσα υποστηρίζει η κοπέλα, ο Αιγύπτιος την παρενοχλούσε καιρό και της ζητούσε να συναντηθούν. Αυτή αρνήθηκε και ο Ουάρντα εξοργίστηκε βρίζοντας της και απειλώντας της ότι θα στείλει μηνύματα στους γονείς της.

Η Γκουγκούλη σε δηλώσεις που έκανε στην ιστοσελίδα «albawabhnews» δίνει λεπτομέρειες και τονίζει ότι θα καταφύγει στη δικαιοσύνη και δεν θα αφήσει έτσι την υπόθεση. Αποκάλυψε μάλιστα ότι αφού δημοσιοποίησε το θέμα κορίτσια από την Ελλάδα και την Αίγυπτο επικοινώνησαν μαζί της και της αποκάλυψαν ότι έχουν υποστεί και αυτές την παρενόχληση του Ουάρντα. Η υπόθεση έχει πάρει μεγάλες διαστάσεις στον αιγυπτιακό Τύπο. Χαρακτηριστικό είναι ότι έχει ζητηθεί και η άποψη ψυχολόγων για το ποιο είναι ακριβώς το πρόβλημα του ποδοσφαιριστή. Υπάρχουν μάλιστα αναφορές ότι η υπόθεση της Γκουγκούλη είναι μόνο η κορυφή του παγόβουνου και υπάρχουν πολλές και πολύ πιο σοβαρές περιπτώσεις.

Ο Ουάρντα σε επικοινωνία που είχαν μαζί του δημοσιογράφοι από την Αίγυπτο υποστήριξε ότι έχει κλείσει τους λογαριασμούς του στα socila media και πώς εδώ και 45 μέρες είχε πέσει θύμα χάκινγκ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X