Νέα ήττα για Άρη στο Χαριλάου, 0-1 από τον ΠΑΟ

Νέα ήττα για Άρη στο Χαριλάου, 0-1 από τον ΠΑΟ
Photo Credits: INTIME

Νέα ήττα για τον Αρη

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Δεύτερη συνεχόμενη ήττα για τον Αρη στο Χαριλάου.

Μετά την ήττα από την ΑΕΚ οι «κιτρινόμαυροι» έχασαν με το ίδιο σκορ (0-1) από τον Παναθηναϊκό σε ματς για την 17η αγωνιστική της Super League.

Οι πράσινοι μπήκαν καλά στο παιχνίδι και αφού πρώτα απείλησαν στο 7′ με το σουτ του Καμπετσή, άνοιξαν το σκορ στο 9′ με τον ίδιο παίκτη, ο οποίος έσπρωξε τη μπάλα στα δίχτυα μετά το γύρισμα του Βέλεθ από δεξιά (0-1). Ο Παναθηναϊκός πήρε από νωρίς το προβάδισμα και στη συνέχεια αυτό που τον ενδιέφερε ήταν το να αμυνθεί, με τον Άρη να έχει κατοχή μπάλας 64%-36% αλλά να μην μπορεί να απειλήσει, με εξαίρεση τη φάση του 37′, όταν ο Γκαρσία σέντραρε και ο Μαντσίνι με προβολή έστειλε τη μπάλα στο δοκάρι.

Περισσότερα σε λίγο…

Άρης: Σιαμπάνης, Σούντγκρεν (81′ Σάκιτς), Ροζ, Μπεναλουάν, Ιωάννου (81′ Γκανέα), Τζέγκο (55′ Σάσα), Ματίγια, Γκάμα, Μαντσίνι (68′ Σίλβα), Ματέο, Λόπεθ (46′ Μάνος).

Παναθηναϊκός: Διούδης, Χουάνκαρ, Βέλεθ, Σένκεφελντ, Εμμανουηλίδης (74′ Χατζηγιοβάνης), Ιωαννίδης, Πούγγουρας, Αλεξανδρόπουλος, Μολό, Μαουρίσιο, Καμπετσής.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X