«Βλέπει» και τον Κένι Λαλά η ΑΕΚ!

«Βλέπει» και τον Κένι Λαλά η ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Η ΑΕΚ έβαλε στο... μάτι τον εξαιρετικό Γάλλο Κένι Λαλά για την θέση του δεξιού μπακ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ φορτσάρει για δεξί μπακ και ο Κένι Λαλά είναι σε πρώτο πλάνο!

Πριν λίγες ημέρες σας αποκαλύψαμε από το enwsi.gr το όνομα του Ινίγκο Λέκουε που παραχωρεί η Μπιλμπάο, όπως και την συμφωνία με τον Γιάννη Κώτσιρα του Αστέρα Τρίπολης αλλά με το deal να… παγώνει μετά το 3-0 από τον Ολυμπιακό. Και αυτό διότι η ΑΕΚ ψάχνει άμεσα βασικό δεξί μπακ με εμπειρία που θα μπει να κάνει τη διαφορά.

Στο στόχαστρο της ΑΕΚ ο Κένι Λαλά

Ωστόσο, συμπληρώναμε στο ρεπορτάζ μας τότε ότι η ΑΕΚ είχε ρίξει ματιές σε Γαλλία και Ιταλία επίσης για να βρει τον κατάλληλο.

Και δη στην Γαλλία οι «κιτρινόμαυροι» έχουν εντοπίσει τον παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά στην θέση του δεξιού μπακ. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του enwsi.gr ο Κένι Λαλά που αγωνίζεται στην Στρασμπούρ είναι ο υπ’ αριθμόν 1 στόχος. Το καλοκαίρι τελειώνει το συμβόλαιο του με την γαλλική ομάδα (δίνει την μάχη της παραμονής ούσα 15η και στο +6 από τα μπαράζ).

Βασικός και αναντικατάσταστος ο Λαλά – Το βιογραφικό του

Ο 29χρονος με ύψος 1.78μ. που αναδείχθηκε καλύτερος δεξιός μπακ στην Ligue 1 την σεζόν 2018/19 έχει αγωνιστεί βασικός και στις 19 αγωνιστικές πρωταθλήματος και μετρά 3 γκολ και 1 ασίστ σε 1.600 αγωνιστικά λεπτά. Στο Στρασβούργο βρίσκεται από το 2017 και μετρά ήδη 129 παιχνίδια (13 γκολ, 18 ασίστ), ενώ έχει παίξει και στην Λανς (2015-2017, 74 ματς, με 2 γκολ και 4 ασίστ), στην Βαλενσιέν (2011-2015, 64 ματς, με 1 γκολ και 2 ασίστ) και στην Παρί FC (μέχρι το 2011 – 5 ματς).

Με το Στρασβούργο ήδη ανανέωσε το 2017 μία φορά το συμβόλαιο του, αλλά τώρα δεν έχει επεκτείνει παρότι είναι πολύ καλός και δείχνει… φευγάτος για να παίξει σε ομάδα που θα πρωταγωνιστεί. Μετρά 135 ματς στην Α’ Γαλλίας και 105 στην Β’ Γαλλίας, ενώ δεν έχει παίξει ποτέ στην Ευρώπη.

Το δέλεαρ για τον Λαλά

Και αυτό δείχνει να είναι το μεγάλο δέλεαρ στις επαφές του με την ΑΕΚ, όπως και η διεκδίκηση τίτλων. Εχει κατακτήσει μόνο το γαλλικό Λιγκ Καπ την σεζόν 2018-19 με το Στρασβούργο όντας βασικός και αναντικατάστατος. Είναι καλός επιθετικά και στις στατικές φάσεις. Μάλιστα, φορά το 10 στην πλάτη ο 29χρονος με ρίζες από την Μοζαμβίκη και εκτελεί και εξαιρετικά πέναλτι! Η πρόθεση της ΑΕΚ είναι αν προχωρήσει με τον Λαλά να δώσει το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει δώσει ever για δεξιό μπακ. Και το κάνει για μία περίπτωση με χαμηλό ρίσκο.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X