Αποκάλυψη: Η ΑΕΚ πάει για Κώτσιρα -Προχωρημένες επαφές με Αστέρα Τρίπολης!

Αποκάλυψη: Η ΑΕΚ πάει για Κώτσιρα -Προχωρημένες επαφές με Αστέρα Τρίπολης!
Photo Credits: INTIME

Το enwsi.gr αποκαλύπτει τις προχωρημένες επαφές της ΑΕΚ με τον Αστέρα Τρίπολης για τον Γιάννη Κώτσιρα

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Γιάννης Κώτσιρας είναι ο παίκτης που ενδιαφέρει άμεσα την ΑΕΚ για την ενίσχυση της στο δεξί άκρο της άμυνας της.

Η ΑΕΚ ήδη έχει ενεργοποιηθεί εδώ και καιρό στο μεταγραφικό κομμάτι και στη διοίκηση έχουν ανοιχτά… μάτια παντού. Ειδικότερα όμως για δεξί μπακ και στόπερ.

Χθες, ωστόσο, από το enwsi.gr σας κάναμε λόγο για το πως φτάσαμε στην περίπτωση του Ευθύμη Κουλούρη, του φορ της Τουλούζ που ψάχνεται να φύγει αφού δεν παίζει με την γαλλική ομάδα στην Β’ κατηγορία. Και στην ΑΕΚ ήδη έχουν κάνει κάποιες διερευνητικές επαφές για τον 24χρονο επιθετικό.

Η αλήθεια είναι ότι η ΑΕΚ έχει στόχο να φέρει καλούς Ελληνες παίκτες ξανά στο ρόστερ της, διότι το τελευταίο διάστημα και δη στις τελευταίες μεταγραφικές περιόδους χάθηκε αυτό το πλάνο. Και στο πλαίσιο αυτό, συν την διαρκή αναζήτηση για δεξί μπακ ενόψει Ιανουαρίου ή καλοκαιριού, η ΑΕΚ ρίχνει ματιές (και) στην Ελλάδα.

Ταχύτητα και ανεβάσματα στην πλευρά

Και εδώ και καιρό συζητούν στην Ενωση το όνομα του Γιάννη Κώτσιρα, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr. Τον δεξιό μπακ του Αστέρα Τρίπολης που κάνει πολύ καλή και μεστή σεζόν και φέτος. Ο 28χρονος αμυντικός του Αστέρα Τρίπολης από την περσινή χρονιά έχει ξεκινήσει εντυπωσιακά με αποτέλεσμα φέτος να έχει έρθει η κλήση του στην Εθνική ομάδα. Ο Κώτσιρας εκτός από την ταχύτητα και τα ανεβάσματα του στα αντίπαλα καρέ, είναι αρκετά καλός και στα αμυντικά του καθήκοντα. Ο διεθνής αμυντικός έχει συμβόλαιο μέχρι το 2022, με την ομάδα του Αστέρα, όπως λένε στην πόλη της Αρκαδίας, να μην στέκεται εμπόδιο στο μέλλον του.

Για τον Κώτσιρα είχε δείξει ενδιαφέρον το καλοκαίρι ο Παναθηναϊκός, όμως η υπόθεση δεν προχώρησε. Τον έχει όμως στη λίστα του και ο ΠΑΟΚ και ο Ολυμπιακός. Στην πολύ καλή φετινή πορεία του Αστέρα Τρίπολης ο Κώτσιρας είναι αναντικατάστατος. Εχει αγωνιστεί βασικός στα 11 από τα 13 παιχνίδια της ομάδας του στη Super League, έχοντας μοιράσει 2 ασίστ. Συνολικά με τη φανέλα των Αρκάδων έχει αγωνιστεί σε 114 παιχνίδια, έχοντας 2 γκολ και 12 ασίστ. Επίσης, έχει δύο συμμετοχές με την Εθνική Ελλάδος, σε εκτός έδρας φιλικό με την Τουρκία (30/05/2019, 1-2) και στο παιχνίδι των προκριματικών του Euro 2020 με την Αρμενία (11/06/2019, 2-3).

Ο Κώτσιρας αποκτήθηκε από τον Αστέρα το 2016 από τον Παναρκαδικό και γεννήθηκε τον Δεκέμβριο του 1992 στην Μεγαλόπολη της Αρκαδίας.

Οι 2 επιλογές για την μεταγραφή του

Το κόστος της απόκτησης του δεν είναι απαγορευτικό, μιας και το καλοκαίρι μπαίνει στον τελευταίο χρόνο του συμβολαίου του και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι η αγορά του κυμαίνεται στις 300-500.000 ευρώ. Ωστόσο, υπάρχει και το σενάριο της… ανταλλαγής με τον Σταύρο Βασιλαντωνόπουλο συν ένα μικρό ποσό. Κάτι που δεν αφήνει αδιάφορο τον Αστέρα Τρίπολης ως προοπτική.

Μάλιστα, σύμφωνα με πληροφορίες του enwsi.gr οι επαφές ΑΕΚ με Αστέρα Τρίπολης έχουν προχωρήσει πολύ για τον Κώτσιρα. Και δεδομένα η Ενωση είναι αποφασισμένη να ενισχυθεί στο δεξί άκρο της άμυνας, παρότι υπήρχαν… διαρροές για «πάγωμα» των μεταγραφών.

Τα γκολ του Κώτσιρα

Τα γκολ του Γιάννη Κώτσιρα με τον Αστέρα Τρίπολης:

 

 

Η συμμετοχή του σε επίσημο ματς με την Εθνική ομάδα:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X