ΑΕΚ-ΟΦΗ: Η παρακάμερα του αγώνα (VIDEO)

ΑΕΚ-ΟΦΗ: Η παρακάμερα του αγώνα (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Δείτε την παρακάμερα της αναμέτρησης της ΑΕΚ με τον ΟΦΗ

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ κέρδισε με 2-1 τον ΟΦΗ στο ΟΑΚΑ για την 7η αγωνιστική της Super League.

Για να επιτευχθεί αυτή η νίκη χρειάστηκαν τα τέρματα δύο… πρωτάρηδων, ο λόγος για τους Ιονούτ Νεντελτσεάρου και Γεβγέν Σάκχοφ, που πέτυχαν τα πρώτα τους τέρματα με την ΑΕΚ.

Η ΠΑΕ ΑΕΚ ανέβασε την παρακάμερα της αναμέτρησης, κάνοντας και τη δική της ανάλυση για το ματς.

Μια ακόμη νίκη προσέθεσε στο ενεργητικό της για το φετινό πρωτάθλημα η ΑΕΚ, καθώς η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα επικράτησε το βράδυ της Κυριακής, στο ΟΑΚΑ, του ΟΦΗ με 2-1.

Οι Κρητικοί ήταν αυτοί που κατάφεραν να ανοίξουν το σκορ στο 6’ με τον Φάμπιο Στάρτζεον, όμως η ΑΕΚ έφτασε στην ανατροπή με τον Ιονούτς Νεντελτσιάρου (32’) και τον Γεβχέν Σάκχοφ (74’) να πετυχαίνουν τα πρώτα τους γκολ με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Ουκρανός μέσος αναδείχθηκε Cosmote MVP της αναμέτρησης και έπειτα από το τέλος του ματς μίλησε στην κάμερα του AEK TV τόσο για το χθεσινό παιχνίδι, όσο και γι’ αυτό που ακολουθεί, με την Ζόρια Λουχάνσκ την προσεχή Πέμπτη, για την 3η αγωνιστική των ομίλων του UEFA Europa League…

Δείτε την παρακάμερα του αγώνα: 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ GOOGLE

ΔΕΙΤΕ ΟΛΑ ΤΑ VIDEO ΤΟΥ ENWSI.GR ΣΤΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΟ YOUTUBE -ΚΑΝΤΕ SUBSCRIBE ΓΙΑ ΝΑ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ΠΡΩΤΟΙ

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X