Παναθηναϊκός : «Η ΕΠΟ διέλυσε ετσιθελικά τον προγραμματισμό των ΠΑΕ»

Ενεργοποίηση Αλαφούζου για τηλεοπτικά και… αδειοδότηση!
Photo Credits: INTIME

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού στον ορισμό του κυπέλλου Ελλάδος

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επίθεση εξαπέλυσε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημο τρόπο αργά το βράδυ της Δευτέρας κατηγορώντας την ΕΠΟ για διάλυση του προγραμματισμού των ΠΑΕ «με τον παράλογο ορισμό του τελικού Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου» όπως χαρακτηριστικά ανέφερε. Αξίζει να σημειωθεί πως τόνισε ότι τέτοιου είδους αποφάσεις θα πρέπει να προβληματίζουν στο σύνολο του το επαγγελματικό ποδόσφαιρο και την Πολιτεία.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός:

«Φτάσαμε 13 ημέρες πριν την προγραμματισμένη έναρξη του πρωταθλήματος, για να αποφασίσει η ΕΠΟ ετσιθελικά να διαλύσει κάθε είδους προγραμματισμό των ΠΑΕ, με τον παράλογο ορισμό του τελικού Κυπέλλου στις 12 Σεπτεμβρίου. Ενός τελικού που θα μπορούσε να είχε διεξαχθεί εδώ και καιρό, αλλά τελικά επιλέχθηκε ως ημερομηνία η προκαθορισμένη για την πρεμιέρα της Super League 1, 12η Σεπτεμβρίου. Τέτοιες ακραίες συμπεριφορές πρέπει να προβληματίσουν το σύνολο του επαγγελματικού ποδοσφαίρου αλλά και την Πολιτεία.».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X