Επιστολή του προέδρου της Μπεσίκτας στον Ιβάν Σαββίδη: «Το ποδόσφαιρο είναι αδερφοσύνη»

ΠΑΟΚ για το σκεπτικό της απόφασης της ΕΕΑ: «Οι σεναριογράφοι χρειάζονται μήνες για να καταλήξουν σε τέτοιο παραμύθι»
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Τη βεβαιότητα ότι όλα θα πάνε καλά σχετικά με την αναμέτρηση στη Θεσσαλονίκη μεταξύ του ΠΑΟΚ και της Μπεσίκτας εξέφρασε ο πρόεδρος της τουρκικής ομάδας σε επιστολή του προς τον Ιβάν Σαββίδη.

Ο Αχμέντ Νουρ Τσεμπί μιλώντας σε τουρκικό ΜΜΕ έκανε γνωστό ότι έκανε πράξη, τα όσα είχε αναφέρει προ ημερών για επιστολή του στον ιδιοκτήτη της ελληνικής ομάδας αναφέροντας μεταξύ άλλων ότι το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι αδερφοσύνη και πρέπει να μην επηρεαστούν από τις τεταμένες σχέσεις των δύο χωρών.

«Έστειλα επιστολή στον πρόεδρο του ΠΑΟΚ. Του επισήμανα ότι είμαστε γείτονες, το ποδόσφαιρο και ο αθλητισμός είναι αδερφοσύνη. Είμαστε όλοι κάτοικοι αυτού του κόσμου. Είμαι σίγουρος ότι θα μας υποδεχθούν καλά στη Θεσσαλονίκη και εύχομαι και στις δύο ομάδες καλή επιτυχία. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε το παιχνίδι και να επιστρέψουμε στη Κωνσταντινούπολη νικητές. Είναι μονός αγώνας και είναι εύθραυστη κατάσταση», ανέφερε στο τουρκικό ΜΜΕ.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X