Αρης: Βλέπει Σίλβα και Πολέντα για την άμυνα του

Αρης: Βλέπει Σίλβα και Πολέντα για την άμυνα του
Photo Credits: INTIME

Δύο αριστεροπόδαρους κεντρικούς αμυντικούς θέλει ο Αρης

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Ο Άρης έχει ξεχωρίσει τους δύο αριστεροπόδαρους κεντρικούς αμυντικούς, Γκαστόν Σίλβα και Ντιέγκο Πολέντα.

Ο Γκάστον Σίλβα είναι ο διακαής πόθος του Άρη για την θέση του αριστεροπόδαρου κεντρικού αμυντικού που αναζητά. Αρέσει πολύ και στον Θόδωρο Καρυπίδη εκτός από το τεχνικό τιμ, αλλά παραμένει πολύ ψηλό το κασέ του.

Οι κιτρινόμαυροι είναι η αλήθεια ότι έχουν ανεβάσει αρκετά την προσφορά τους, προσφέρουν μια γενναία προκαταβολή στον παίκτη, που όμως εξακολουθεί να έχει ενδοιασμούς να επιστρέψει στην Ευρώπη.

Εκτός του Σίλβα, έχει προταθεί και μια ακόμη περίπτωση αριστεροπόδαρου στόπερ. Πρόκειται για τον 28χρονο Ντιέγκο Πολέντα της Ολίμπια Ασουνσιόν που έχει κάνει κι αυτός πέρασμα από την Ευρώπη για λογαριασμό των Τζένοα και Μπάρι.

Ο Πολέντα που είναι γεννημένος στο Μοντεβίδεο τον Φεβρουάριο του 1992 ξεκίνησε από τις Ακαδημίες της Ντανούμπιο και σε ηλικία 16 ετών τον ανακάλυψε η Τζένοα και τον απέκτησε.

Την πρώτη του χρονιά έπαιξε στην δεύτερη ομάδα της Τζένοα και τον Απρίλιο του 2011 έκανε την μια και μοναδική του συμμετοχή με την 1η ομάδα. Στην Ιταλία κυρίως αγωνίστηκε δανεικός στο Μπάρι στη SERIE B για τρεις γεμάτες σεζόν (2011-14) όπου είχε 86 συμμετοχές και πέντε γκολ. Το καλοκαίρι του 2014 επέστρεψε στην πατρίδα του και στη Νασιονάλ, πάλι με τη μορφή του δανεισμού και ψηφίστηκε καλύτερος αμυντικός.

Στη Νασιονάλ έμεινε ως τον Φεβρουάριο του 2019 κάνοντας 136 παιχνίδια, με επτά γκολ και 45 ασιστ για να μετακομίσει στο MLS και στους LA Galaxy κάνοντας 32 παιχνίδια με ένα γκολ.

Τον περασμένο Ιανουάριο επέστρεψε στην πατρίδα του και την Ολίμπια έχοντας κάνει μια συμμετοχή τον Μάρτιο προ καραντίνας. Είναι διεθνής με όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες, ήταν μέλος της Ολυμπιακής ομάδας της Ουρουγουάης στους αγώνες του Λονδίνου και έχει κληθεί χωρίς όμως να αγωνιστεί και στην Ανδρών. Ο Πολέντα έχει συμβόλαιο για άλλα δυο χρόνια αλλά υπάρχει τρόπος να το… σπάσει εφόσον ο Άρης καταλήξει σε αυτόν.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X