Μπαρτσελόνα: Διαψεύδει τα σενάρια για Μπλαν

Μπαρτσελόνα: Διαψεύδει τα σενάρια για Μπλαν
Photo Credits: INTIME

Οι επίσημοι κύκλοι της Μπαρτσελόνα διαψεύδουν τη σύνδεση με τον Λοράν Μπλαν

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Οι επίσημοι κύκλοι της Μπαρτσελόνα διαψεύδουν τη σύνδεση με τον Λοράν Μπλαν, κόντρα στην έντονη φημολογία που τον θέλουν να αναλαμβάνει την τεχνική της ηγεσία για την επόμενη σεζόν.

Τα πράγματα στη θέση τους έσπευσαν να βάλουν οι ιθύνοντες της Μπαρτσελόνα μετά το πλήθος δημοσιευμάτων που την συνδέουν με τον Λοράν Μπλαν για τη θέση του προπονητή.

Τις τελευταίες μέρες, το όνομα του άλλοτε τεχνικού της εθνικής Γαλλίας και των Παρί Σεν Ζερμέν και Μπορντό, είχε κερδίσει πόντους για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας των Μπλαουγκράνα για την ερχόμενη σεζόν, μέχρι να γίνει διαθέσιμος ο Νο1 στόχος που ακούει στο όνομα Τσάβι Ερνάντεθ.

Ωστόσο, όπως επικαλείται η «AS» με βάση τους στενούς κύκλους από το διοικητικό περιβάλλον της Μπάρτσα, ο Μπλαν δεν βρίσκεται καν στα ονόματα που έχουν προκριθεί για τον πιθανό αντικαταστάτη του Κίκε Σετιέν, διαψεύδοντας έτσι κατηγορηματικά τα σενάρια που κυκλοφόρησαν στην καταλανική «Sport», αλλά και την «Equipe».

Παράλληλα, ξεκαθάρισαν πως δεν έχει υπάρξει η παραμικρή επαφή μεταξύ Μπλαν και του Ερίκ Αμπιντάλ, ο οποίος φερόταν ως ο παράγοντας που έστρωσε το έδαφος για το φημολογούμενο deal.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X