«Εκρηξη» Μελισσανίδη με τον Κλόσνερ στο ημίχρονο του ΑΕΚ-ΠΑΟΚ!

Πρέπει να αποφασίσει ποια ΑΕΚ θέλει
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Στην Ελλάδα ότι δηλώσεις… είσαι!

Από το βράδυ της Κυριακής ζούμε το θέατρο του παραλόγου, με την ΑΕΚ να έχει αδικηθεί κατάφωρα και τον ΠΑΟΚ να διαρρέει συνεχώς προβλήματα με τη διαιτησία. Ωστόσο, τα όσα συνέβησαν στο τερέν του ΟΑΚΑ δεν αφήνουν κανένα περιθώριο αμφιβολίας για το ποια ομάδα στερήθηκε τη νίκη από τις διαιτητικές αποφάσεις του Στέφαν Κλόσνερ.

Απόρροια των όσων απίστευτων συνέβαιναν στο πρώτο ημίχρονο του αγώνα –προκαλώντας την οργή του Βασίλη Δημητριάδη– ήταν οι έντονες διαμαρτυρίες του τελευταίου στον Ελβετό διαιτητή, που έφεραν την κίτρινη κάρτα στην ανάπαυλα.

«Τα φάουλ είναι 11-2, δώσε και σε μας κανένα φάουλ!»

Σύμφωνα με πηγές του enwsi.gr, στο ημίχρονο του ντέρμπι, ο διοικητικός ηγέτης της ΑΕΚ κατέβηκε στα αποδυτήρια και διαμαρτυρήθηκε με έντονο τρόπο για τα σφυρίγματα του Κλόσνερ. «Τα φάουλ είναι 11-2, δώσε και σε μας κανένα φάουλ», φέρεται πως είπε ο Δημήτρης Μελισσανίδης μεταξύ άλλων προς τον Ελβετό διαιτητή που φαίνεται στο δεύτερο μέρος να ήταν πιο προσεκτικός και να μοιράζει το… καρπούζι στη μέση.

Στην ΑΕΚ υπήρχαν πολλά παράπονα για τη διαιτησία στον χθεσινό αγώνα, με την πιο… κραυγαλέα περίπτωση που αδικήθηκε η Ενωση να είναι το γκολ του Μάνταλου που ακυρώθηκε στο β’ ημίχρονο, όταν ισοφάρισε αρχικά σε 2-2, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε.

Στη φάση αυτή, ο Ελβετός συμβουλεύτηκε το VAR και ακύρωσε το γκολ, αλλά οι εικόνες που είδε δεν έδειξαν όλη την… αλήθεια. Ο Μάνταλος καλύπτεται από τον παίκτη του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο τοίχος, με τον αρχηγός της ΑΕΚ να το επισημαίνει στον διαιτητή.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X