Ούτε το VAR απέδωσε δικαιοσύνη-Καλυπτόταν ο Μάνταλος στο γκολ που ακυρώθηκε (ΦΩΤΟ)

Ούτε το VAR απέδωσε δικαιοσύνη-Καλυπτόταν ο Μάνταλος στο γκολ που ακυρώθηκε (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ αναδείχθηκε ισόπαλη 2-2 με τον ΠΑΟΚ, κάνοντας υπερπροσπάθεια στο δεύτερο ημίχρονο. Ομως έχει να παραπονιέται έντονα για όσα έκανε ο διαιτητής στο ντέρμπι του ΟΑΚΑ.

Τα παράπονα για τη διαιτησία του Ελβετού από την πλευρά της Ένωσης πολλά, ιδιαίτερα στο ακυρωθέν γκολ του Μάνταλου στο β’ ημίχρονο όταν ισοφάρισε αρχικά σε 2-2, αλλά το τέρμα δεν μέτρησε.

Στη φάση αυτή, ο διαιτητής συμβουλεύτηκε το VAR και ακύρωσε το γκολ, αλλά οι εικόνες που είδε δεν έδειξαν όλη την… αλήθεια. Ο Μάνταλος καλύπτεται από τον παίκτη του ΠΑΟΚ που βρίσκεται στο τοίχος κι αυτό φαίνεται ξεκάθαρα από την παρακάτω εικόνα.

Μάλιστα, ο αρχηγός της ΑΕΚ, με το που γυρίζει από το VAR ο διαιτητής του είπε: «Υπάρχει ο παίκτης στο τοίχος στην άκρη που με καλύπτει», ενώ η συγκεκριμένη φάση συζητήθηκε πολύ και στο τέλος του αγώνα, μεταξύ των παικτών.

Η επίμαχη φωτογραφία:

Ούτε το VAR απέδωσε δικαιοσύνη-Καλυπτόταν ο Μάνταλος στο γκολ που ακυρώθηκε (ΦΩΤΟ)Ούτε το VAR απέδωσε δικαιοσύνη-Καλυπτόταν ο Μάνταλος στο γκολ που ακυρώθηκε (ΦΩΤΟ)

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X