Τέσσερις μνηστήρες για δύο ευρωπαϊκές θέσεις

Τέσσερις μνηστήρες για δύο ευρωπαϊκές θέσεις
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η ΑΕΚ σήμερα θα καταθέσει στην UEFA τη λίστα με τα ονόματα των παικτών που θα έχουν δικαίωμα συμμετοχής για τα δύο παιχνίδια κόντρα στην Κραϊόβα για τα προκριματικά του Europa League, αφού το Σαββατοκύριακο που μεσολάβησε έδωσε… παράταση στη συγκεκριμένη διαδικασία.

Με τον Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι δεδομένα έξω, αφού δεν υπολογίζεται για τα ματς με τους Ρουμάνους, λόγω τραυματισμού, παίζονται μάλλον δύο θέσεις ανάμεσα σε Γιώργο Γιακουμάκη, Ανελ Σαμπανάτζοβιτς, Χρήστο Αλμπάνη και Μίλος Ντέλετιτς. Με τον Αλμπάνη να προβάλλει ως ξεκάθαρο φαβορί για τη μία εκ των δύο θέσεων.

Οι… σίγουροι

Οι… σίγουροι που φαίνεται να έχουν καπαρωμένη τη θέση τους είναι οι: Μπάρκας, Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Βράνιες, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Κρίστιτσιτς, Σιμόες, Ζεράλδες, Μάνταλος, Σιμάο, Γαλανόπουλος, Λιβάγια, Κλωναρίδης, Ολιβέιρα, Βέρντε.

Οπως γίνεται, αντιληπτό, για τις υπόλοιπες δύο θέσεις θα παλέψουν οι τέσσερις παίκτες που προαναφέραμε.

Ακόμα, θα πρέπει να σημειωθεί πως δεν υπολογίζεται ο Γαλανόπουλος για τον πρώτο αγώνα στη Ρουμανία, αφού “κουβαλάει” τιμωρία μιας αγωνιστικής από την αποβολή του με δύο κίτρινες στο τελευταίο ματς του περσινού Champions League με την Μπενφίκα στη Λισαβόνα.

Δικαίωμα για δύο αλλαγές μέχρι την Τετάρτη

H Ενωση έχει το δικαίωμα να κάνει μέχρι δύο αλλαγές ως την Τετάρτη, που είναι η παραμονή του πρώτου αγώνα με την Κραϊόβα. Παράλληλα, οι “κιτρινόμαυροι” θα δηλώσουν στην UEFA και List B, στην οποία περιλαμβάνονται παίκτες που είναι γεννημένοι μετά την 1η Γενάρη του 2000. Στην κατηγορία αυτή ανήκουν οι Γιάννης Μπότος, Γιάννης Σαρδέλης και Κώστας Σταμούλης.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X