Ο Καρντόσο τσεκάρει Οσκαρ Τρέχο για την ΑΕΚ!

Ο Καρντόσο τσεκάρει Οσκαρ Τρέχο για την ΑΕΚ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Την περίπτωση του Αργεντινού μεσοεπιθετικού Όσκαρ Τρέχο τσεκάρει ο Μιγκέλ Καρντόσο για την ΑΕΚ.

Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός της Ράγιο Βαγιεκάνο, έχει προταθεί εδώ και λίγο καιρό στην ΑΕΚ και ο Νίκος Λυμπερόπουλος έθεσε τον παίκτη στα υπόψη του Πορτογάλου τεχνικού προκειμένου να αποφασίσει αν θα ανάψει το πράσινο φως για την απόκτησή του ή όχι.

Ο Τρέχο γεννήθηκε στο Σαντιάγκο ντελ Εστέρο στις 26 Απριλίου του 1988. Ξεκίνησε την καριέρα του από τη Μπόκα Τζούνιορς το 2004 και το 2007 ήρθε στην Ευρώπη για λογαριασμό της Μαγιόρκα. Με τη φανέλα της ισπανικής ομάδας σε 2,5 χρόνια έπαιξε σε 36 ματς και πέτυχε 3 γκολ. Τη σεζόν 2009-2010 πήγε δανεικός στην Έλτσε όπου σε 34 συμμετοχές σημείωσε 4 τέρματα.

Ακολούθησε ένας μονοετής δανεισμός στη Ράγιο Βαγιεκάνο, όπου σε 40 εμφανίσεις σκόραρε 9 φορές, για να ακολουθήσει μία διετία με τη φανέλα της Χιχόν, όπου σε 71 συμμετοχές πέτυχε άλλα 9 τέρματα. Το καλοκαίρι του 2013 παίρνει την απόφαση και μετακομίζει στη Γαλλία για λογαριασμό της Τουλούζ. Στις τέσσερις σεζόν που αγωνίστηκε στην πρώτη κατηγορία του Σαμπιονά, πραγματοποίησε 126 εμφανίσεις και σκόραρε 12 φορές.

Η ποδοσφαιρική ζωή του Τρέχο

Η Ράγιο Βαγιεκάνο τον καλεί ξανά το 2017 και αυτός επιστρέφει. Με 12 γκολ και 5 ασίστ σε 36 συμμετοχές την οδηγεί στην Πριμέρα Ντιβιζιόν. Εκεί πέρσι το κοντέρ καταγράφει 26 συμμετοχές, 1 γκολ και 4 ασίστ. Όμως δεν επαρκούν για να αποφύγει η ομάδα του Πάκο Χέμεθ τον υποβιβασμό. Αν και το συμβόλαιό του εκπνέει το καλοκαίρι του 2020, υπάρχει ένας όρος ο οποίος του επιτρέπει να φύγει με ένα ποσό που δεν ξεπερνά τις 500 χιλιάδες ευρώ, λόγω του υποβιβασμού.

Όπως προαναφέραμε ο Τρέχο έχει προταθεί και η περίπτωσή του εξετάζεται. Είναι ένας παίκτης που έχει τα χαρακτηριστικά του μεσοεπιθετικού που πατάει περιοχή, σκοράρει και παίζει πολύ από τα πλάγια. Μπορεί μάλιστα να αγωνιστεί εύκολα και ως ακραίος ή δεύτερος επιθετικός, ενώ έχει παίξει σε κάποια ματς και ως σέντερ φορ.

Το κασέ του είναι μέσα στις οικονομικές δυνατότητες της ΑΕΚ, ενώ αξίζει να αναφέρουμε ότι ο παίκτης έχει απασχολήσει στο παρελθόν και τον Ολυμπιακό (κυρίως) και τον ΠΑΟΚ…

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X