ΠΑΕ ΑΕΚ: «Συνεχίζεται η προετοιμασία για την συναρμολόγηση του στεγάστρου της Αγιάς Σοφιάς» (ΦΩΤΟ)

ΠΑΕ ΑΕΚ: «Συνεχίζεται η προετοιμασία για την συναρμολόγηση του στεγάστρου της Αγιάς Σοφιάς» (ΦΩΤΟ)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Σε…φουλ ρυθμούς γίνονται οι εργασίες στο «μαγικό οικόπεδο» της Νέας Φιλαδέλφειας. Η «Αγιά Σοφιά» κάθε μέρα υψώνεται και λίγο περισσότεροι και οι ΑΕΚτζήδες ανατριχιάζουν και πορώνονται ακόμη πιο πολύ!

Σήμερα, η ΠΑΕ ΑΕΚ, ενημέρωσε τους φίλους της μέσω Facebook για την πρόοδο στο κομμάτι του στεγάστρου Η Cimolai, είχε φτάσει στην Ελλάδα στις αρχές του Μαΐου για να επιθεωρήσει το εργοτάξιο και να δρομολογήσει τις εργασίες της. Σιγά-σιγά κατέφθασαν και τα πρώτα κόμματα του στεγάστρου και οι εξελίξεις αναμένεται να «τρέξουν» ακόμη περισσότερο τις επόμενες μέρες.

Συγκεκριμένα, το έδαφος στο εργοτάξιο προετοιμάζεται με ειδική προεργασία καθώς οι γερανοί της ιταλικής εταιρείας που θα φτάσουν στην Ελλάδα, είναι οι μεγαλύτεροι που θα έχουμε δει ποτέ στην χώρα μας. Ως εκ τούτου, χρειάζονται τις κατάλληλες συνθήκες για να τοποθετηθούν με την ασφάλεια να αποτελεί το πρώτο μέλημα των ανθρώπων της εταιρείας αλλά και του γηπέδου!

Τα πρώτα κομμάτια (οι κόκκινοι σωλήνες) θα συναρμολογηθούν στα ειδικά διαμορφωμένα σημεία που δεν έχουν κλείσει ακόμα με κερκίδες. Ο χώρος αυτός έχει φτιαχτεί ώστε να στηρίζονται εκεί τα κομμάτια προς συναρμολόγηση και να λάβει χώρα η διαδικασία με την μεγαλύτερη δυνατή ασφάλεια και αποτελεσματικότητα.

Δείτε τις φωτογραφίες που δημοσιοποίησε η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ:

Η δημοσίευση της ΠΑΕ:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X