Εζεκίελ Πόνσε: Ο «εκτελεστής» της ΑΕΚ

Βρήκε ξανά το μέταλλο της η ΑΕΚ, πέρασε με μαγκιά από την Ξάνθη
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το «τανκ» Εζεκίελ Πόνσε ήρθε στην Ελλάδα και χρειάστηκε λίγο χρόνο μέχρι να προσαρμοστεί απόλυτα. Η αλήθεια είναι ότι σκόραρε στο ντεμπούτο του στο Ελληνικό πρωτάθλημα και μέχρι το τέλος του 2018 είχε καταφέρει να βρει δίχτυα 7 φορές. Στα ευρωπαϊκά παιχνίδια που αγωνίστηκε δεν κατάφερε να βρει το δρόμο προς τα δίχτυα, αλλά τουλάχιστον είχε μία συνέπεια εντός συνόρων.

Αφού πέρασε το κρίσιμο τρίμηνο διάστημα προσαρμογής -δε θα πρέπει να ξεχνάμε άλλωστε, ότι το φθινόπωρο είχε επωμιστεί όλο το βάρος της επίθεσης λόγω και της απουσίας του Λιβάγια από τα ευρωπαϊκά ματς εξαιτίας της καμπάνας του- πάτησε… γκάζι!

Στα 20 παιχνίδια στα οποία χρησιμοποιήθηκε μέσα στο 2019 σκόραρε 14 φορές και από αυτές μόλις 2 ήταν από την άσπρη βούλα. Από της στιγμή μάλιστα που στο τιμόνι της «Ένωση» βρέθηκε ο Μανόλο Χιμένεθ, ο Πόνσε έχει 7 γκολ σε 13 αγώνες! Μάλιστα με εξαίρεση το ματς με τον Ολυμπιακό σε όλα τα υπόλοιπα παιχνίδια η ΑΕΚ κέρδισε!

Από το ξεκίνημα της σεζόν δε, σε 33 συμμετοχές έχει 21 τέρματα! Στα 19 ματς που σκόραρε η «Ένωση» πέτυχε 16 νίκες, δύο φορές κόλλησε στο Χ και μόλις μία φορά ηττήθηκε! Αντίθετα στα 14 παιχνίδια που δεν βρήκε δίχτυα ο Δικέφαλος σημείωσε μόλις 6 νίκες, 4 ισοπαλίες και γνώρισε άλλες τόσες ήττες!

Γίνεται λοιπόν αντιληπτό με μία πολύ σύντομη ανάλυση πως αν ο Πόνσε καταφέρει το Σάββατο και βρει δίχτυα, η ΑΕΚ θα έχει βάλει τις βάσεις για να πανηγυρίσει το 16ο τρόπαιο της ιστορίας της.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X