ΑΕΚ: Ξεκινά από την Τρίτη την «επιχείρηση Ολυμπιακός» - Ποιοι δεν υπολογίζονται για το «Καραϊσκάκη»

ΑΕΚ: Ξεκινά από την Τρίτη την «επιχείρηση Ολυμπιακός» - Ποιοι δεν υπολογίζονται για το «Καραϊσκάκη»
Photo Credits: INTIME

Τελειώνουν τα... ψέματα για τους παίκτες της ΑΕΚ που από την Τρίτη ξεκινούν την επιχείρηση «Ολυμπιακός»

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Επιστροφή στα βάσανα από την Τρίτη για τους παίκτες της ΑΕΚ φορτσάροντας μέχρι τις 19 Μαΐου για την διατήρηση των σκήπτρων στο ελληνικό πρωτάθλημα.

Την Τρίτη του Πάσχα (7/5), λοιπόν, επιστρέφουν στα Σπάτα οι παίκτες της ΑΕΚ βάζοντας μπρος για τον «τελικό» της 15ης Μαΐου με τον Ολυμπιακό. Ένα ντέρμπι που θα κρίνει εν πολλοίς την έκβαση του πρωταθλήματος με την Ένωση να γνωρίζει καλά πως με νίκη είναι σχεδόν σίγουρη πρωταθλήτρια.

Τελευταία ημέρα ξεκούρασης η σημερινή για τους ποδοσφαιριστές της ΑΕΚ, οι οποίοι λόγω Πάσχα πήραν τριήμερο ρεπό και επιστρέφουν στο προπονητικό κέντρο των Σπατών την Τρίτη (07/05).

Οι «κιτρινόμαυροι» υπό τις οδηγίες του Ματίας Αλμέιδα θα αρχίσουν την προετοιμασία για το κρίσιμο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό (15/05, 20:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης».

O Αργεντινός προπονητής δεν υπολογίζει δύο ποδοσφαιριστές για το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους», τον τιμωρημένο Λάζαρο Ρότα, αλλά και τον Ζίνι που υποβλήθηκε σε επέμβαση.

Τέλος ο Αρόλντ Μουκουντί αναμένεται να μπει στις προπονήσεις μέσα στην εβδομάδα.

Όλη η επικαιρότητα της ΑΕΚ | AEK Basket Queen by Betsson - 17/5/24
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X