Δημιουργήθηκε ο "Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ"

Δημιουργήθηκε ο "Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ"
Photo Credits: INTIME

Σήμερα “γεννήθηκε” ο “Σύλλογος Παλαιμάχων Αθλητών Καλαθοσφαίρισης ΑΕΚ”, ένα εγχείρημα που προσπαθούσαν για μεγάλο διάστημα οι άνθρωποι της Ένωσης να υλοποιήσουν. Αυτό το ήταν ένα όραμα του μέλους του Δ.Σ. της ΚΑΕ και μύθου των κιτρινόμαυρων, Νίκου Μπαμπανικολάου

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ:

Στην 51η επέτειο από το «έπος» του ’68, ήτοι την 4η Απριλίου 2019, «γεννήθηκε» το Σωματείο με την επωνυμία «ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΛΑΙΜΑΧΩΝ ΑΘΛΗΤΩΝ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΣΗΣ Α.Ε.Κ.» (Σ.Π.Α.Κ. – Α.Ε.Κ.). Για τις σχέσεις με το εξωτερικό φέρει την επωνυμία “ΗΕLLENIC ASSOCIATION OF VETERAN BASKETBALL PLAYERS OF A.E.K.”

Κατατέθηκε στα αρμόδια όργανα το αίτημα για την αναγνώριση του Σωματείου και πλέον αποτελεί θέμα ημερών η τυπική έγκριση. Το όραμα του μέλους του Δ.Σ. της AEK ΒC, του αειθαλούς Νίκου Μπαμπανικολού, πρωταθληματικού αθλητή-προπονητή της Ομάδας υλοποιείται.

Μεταξύ των 29 ιδρυτικών μελών, που επελέγησαν και με κριτήρια, που παραπέμπουν σε ιστορικές και συμβολικές αναφορές, συγκαταλέγονται ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ BC, Μάκης Αγγελόπουλος, ο Πρόεδρος της ΑΕΚ, Αλέξανδρος Αλεξίου, ο αντιπρόεδρος της ΑΕΚ BC, Σταύρος Δουβής, οι εμβληματικοί δημοσιογράφοι Φαίδων Κωνσταντουδάκης και Βασίλης Γεωργίου, η αντιπρόεδρος του ΠΣΑΤ και κόρη του «Παγκόσμιου» αρχηγού της «Βασίλισσας», Χριστίνα Αμερικάνου, και ο συλλέκτης-αρχειοθέτης Αλέξανδρος Μαργαρίτης.

Το επόμενο διάστημα θα αποκαλυφθούν και τα ονόματα των πρώτων παλαιών αθλητών, που συνυπογράφουν την ιδρυτική πράξη, η προσωρινή Διοίκηση, που θα στελεχώνεται αμιγώς από πρώην αθλητές, η έδρα, καθώς και οι πρώτες δράσεις του Συλλόγου.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X