Ζόρια για Παναθηναϊκό, ήττα με 1-0 στη Λαμία (VIDEO)

Ζόρια για Παναθηναϊκό, ήττα με 1-0 στη Λαμία (VIDEO)

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Φαίνεται πως δεν πήρε το… μάθημα του ο Παναθηναϊκός από τον περσινό του αποκλεισμό από τη Λαμία. Οι «πράσινοι» γνώρισαν και φέτος την ήττα (1-0) για τη φάση των «16» του Κυπέλλου Ελλάδος από την ομάδα της Φθιώτιδας και οι αναμνήσεις από το περσινό 4-1 στο ίδιο γήπεδο είναι ακόμα νωπές.

Σε έναν πολύ κακό αγωνιστικό χώρο και υπό καταρρακτώδη βροχή, η Λαμία κατάφερε να πάρει τη νίκη χάρη σε πέναλτι του Μπαράλες στο 52′, έπειτα από άτσαλο μαρκάρισμα του Πούγγουρα στον Τομάς. Η ομάδα του Γιώργου Δώνη (που είδε το ματς από τα μπουθ του ΔΑΚ Λαμίας) έχασε πολλές ευκαιρίες να πετύχει κάποιο γκολ, ενώ είχε και δοκάρι με τον Κουρμπέλη στο πρώτο ημίχρονο.

Πλέον η υπόθεση πρόκριση είναι ανοιχτή και όλα θα κριθούν στο ΟΑΚΑ σε δύο εβδομάδες.

Λαμία: Μπαντής(60′ Κατσικάς), Βασιλαντωνόπουλος, Ασίγκμπα, Αντέντζο, Πλιάτσικας, Μπεχαράνο, Δημούτσος, Τομάς, Καραμάνος(76′ Σκόνδρας), Επστάιν(66′ Μπερτόλιο), Μπαράλες.

Παναθηναϊκός: Διούδης, Ινσούα, Γιόχανσον(70′ Μουνιέ), Πούγγουρας, Κολοβέτσιος, Κουλιμπαλί, Κουρμπέλης, Τζανδάρης(83′ Δώνης), Χατζηθεοδωρίδης(62′ Εμμανουηλίδης), Χατζηγιοβάνης, Βέργος.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X