Ο ευτυχισμένος κύριος Μπάνκι!

Ο ευτυχισμένος κύριος Μπάνκι!
Photo Credits: INTIME

Η προετοιμασία της ΑΕΚ για τη νέα απαιτητική χρονιά που πλησιάζει σχεδόν ολοκληρώθηκε. Έπειτα από αρκετές εβδομάδες σκληρής δουλειάς, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι είναι έτοιμη να… ριχτεί στη «μάχη» των επίσημων υποχρεώσεων της, οι οποίες θα ξεκινήσουν την ερχόμενη εβδομάδα.

Η εικόνα της «Βασίλισσας» στο τουρνουά της Κύπρου αλλά και στα φιλικά της Κωνσταντινούπολης ήταν κάτι παραπάνω από ενθαρρυντική. Αλλωστε, στα ταξίδια της στο εξωτερικό, η ομάδα του Λούκα Μπάνκι δεν πήγε μόνο για να κατακτήσει τον τίτλο και να πάρει μεγάλες νίκες.

Πήγε κυρίως για να «τσεκάρει» το επίπεδο ετοιμότητάς της και για να δει ο Ιταλός κόουτς αν όλα αυτά που δούλεψε η ομάδα στην προετοιμασία της στο Ζλάτιμπορ και στις προπονήσεις της μπορούν να βγουν στο παρκέ. Και βλέποντας αυτά τα αποτελέσματα δεν θα μπορούσε να είναι περισσότερο ευχαριστημένος από τις επιδόσεις των παικτών του.

Το μπάσκετ που έπαιξε η Ένωση ήταν όμορφο και σύγχρονο. Όπως θέλει δηλαδή ο Λούκα Μπάνκι. Η συνεργασία των «κιτρινόμαυρων» στο παρκέ -πάρα τις απουσίες- ήταν άψογη, έδειξε ένα κομμάτι της φιλοσοφίας της και έβγαλε αρκετά κέρδη.

Η νέα ΑΕΚ του Λούκα Μπάνκι βρίσκεται σε πολύ καλό δρόμο και τα δείγματα που έδειξε ήταν άκρως θετικά. Ο Ιταλός κόουτς έχει κάθε λόγο να είναι ευχαριστημένος από τους παίκτες τους, οι οποίοι δείχνουν να έχουν αφομοιώσει πλήρως τον τρόπο παιχνιδιού που θέλει ο προπονητής τους.

Στη «Βασίλισσα» συνεχίζουν την σκληρή δουλειά καθώς θέλουν όλοι να είναι πανέτοιμοι ενόψει της νέας σεζόν.’Απαντες δείχνουν να ανταποκρίνονται στις υψηλές απαιτήσεις και από τις προσδοκίες που δημιουργήθηκαν μετά από την περσινή μαγική σεζόν. Όλα τα υπόλοιπα ωστόσο θα φανούν στο παρκέ με την έναρξη της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X