Δεν χωράει το ΟΑΚΑ την Ενωσίτικη τρέλα!

Η ανατροπή του αιώνα που την έκανε «Βασίλισσα ξανά» (ΦΩΤΟ - VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Η ΚΑΕ ΑΕΚ εξέδωσε ανακοίνωση για την ενημέρωση του κόσμου όσον αφορά τα εισιτήρια για τη γιορτή του Final4 του Basketball Champions League που θα γίνει στο ΟΑΚΑ. Δεδομένα υπάρχει τεράστια ζήτηση για ένα μαγικό χαρτάκι από τους Ενωσίτες και όπως ξεκαθάρισε η ΚΑΕ προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση να γνωρίζει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο και τη διάθεσή τους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΚΑΕ

«Φίλες και Φίλοι της ΑΕΚ,

Το ενδιαφέρον για τα εισιτήρια του Φάιναλ Φορ (F4) του Basketball Champions League έχει ξεπεράσει κάθε προσδοκία. Οπαδοί της «Βασίλισσας» από την Ελλάδα και το εξωτερικό επιθυμούν να δώσουν το «παρών» στο ΟΑΚΑ στις 4 και 6 Μαϊου.

Πρόδηλο είναι, ότι η πρωτοφανής αυτή ανταπόκριση δικαιώνει πλήρως τη Διοίκηση της ΑΕΚ B.C και τον Μάκη Αγγελόπουλο για την επιλογή τους να θέσει ο οργανισμός υποψηφιότητα για την κορυφαία διοργάνωση.

Η ΑΕΚ B.C. ουδέποτε έκρυψε άλλωστε, ότι η κατάκτηση του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος (BCL) συνιστά την κορωνίδα των εφετινών στόχων της και προς αυτή την κατεύθυνση πορεύεται. Η παρουσία του κόσμου της, στην προσωρινή έδρα μας, στο Κλειστό του ΟΑΚΑ, αποτελεί σταθερά τη βασικότερη προϋπόθεση για την επίτευξη του στόχου.

Η ΑΕΚ B.C. κατανοεί πλήρως την αγωνία των οπαδών για το πολυπόθητο εισιτήριο της μίας ημέρας ή και των δύο ημερών. Ανακοινώνει, ωστόσο, ότι βρίσκεται σε επαφές διαρκείας με το BCL, και προς το τέλος της επόμενης εβδομάδας θα είναι σε θέση να γνωρίζει λεπτομέρειες σχετικά με τον τρόπο και τη διάθεσή τους.

Ο κόσμος της ΑΕΚ είναι η δύναμή της»

Mega Deal* Γνωριμίας στην Betsson, διαλέγεις το δώρο* που σου ταιριάζει! *Όροι & Προϋπ. 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X