Record: «Κοντά στην ανανέωση με τον Παναθηναϊκό ο Ιωαννίδης»

Στοχευμένη και συντονισμένη επίθεση στον Αλμέιδα - Μανία καταδίωξης από γνωστούς εντολοδόχους
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Το όνομα του διεθνούς στράικερ έχει επανέλθει τα τελευταία 24ωρα στα πορτογαλικά ρεπορτάζ και μετά το χθεσινό δημοσίευμα της “A Bola” ότι η Σπόρτινγκ προτίθεται να κάνει κίνηση για την απόκτησή του, προσφέροντας 20 εκατ. ευρώ, σειρά πήρε η “Record”.

Σημερινό ρεπορτάζ σημειώνει ότι ο Ιωαννίδης, που πραγματοποιεί εξαιρετική σεζόν με το Τριφύλλι, μετρώντας 23 γκολ και 10 ασίστ σε 42 εμφανίσεις, βρίσκεται κοντά στην υπογραφή νέου συμβολαίου. «Ο Έλληνας διεθνής λαμβάνει μισθό γύρω στις 250.000 ευρώ ετησίως και με τη νέα συμφωνία θα ανέβει στα 1,2 εκατ. ευρώ τον χρόνο», αναφέρουν αν και σε ό,τι αφορά τις σημερινές αποδοχές του δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα το νούμερο, καθώς είναι υψηλότερο.

«Παρά το νέο συμβόλαιο, ο επιθετικός δεν κλείνει την πόρτα της εξόδου. Ο ατζέντης του, Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς αναζητά λύση για το μέλλον του γνωρίζοντας ότι ο Παναθηναϊκός ζητάει σταθερά 17 εκατ. ευρώ», ωστόσο κι εδώ το ποσό είναι πολύ χαμηλότερο από τις απαιτήσεις των Πρασίνων.

 

Η Ανάλυση του Ολυμπιακός - ΑΕΚ 2-0 από τον Άκη Ζήκο|AEK After 16/05/24 - Στ. Καζαντζόγλου
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X