Μπάχαλο επιδιώκει ο Ολυμπιακός, αν δεν αλλάξουν όλα!

Μπάχαλο επιδιώκει ο Ολυμπιακός, αν δεν αλλάξουν όλα!

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Συνάντηση που επιδιώχθηκε να μείνει κρυφή, έλαβε χώρα αργά το βράδυ της Τετάρτης (28/3) στο γραφείο του υφυπουργού Αθλητισμού, παρουσία του Γιώργου Βασιλειάδη και των εκπροσώπων του Ολυμπιακού (Γιάννης Βρέντζος), της ΑΕΚ (Μηνάς Λυσάνδρου) και του ΠΑΟΚ (Μάκης Γκαγκάτσης).

Μια συνάντηση που είχε έναν και μοναδικό στόχο: Να πέσουν οι τόνοι στις σχέσεις μεταξύ των μεγάλων ΠΑΕ, να υπάρξει συμμόρφωση με τις υποδείξεις της FIFA, να σταματήσουν οι εμπρηστικές δηλώσεις και ανακοινώσεις και να γίνει προσπάθεια να αποφευχθεί το Grexit.

Όμως, κατέληξε σε ναυάγιο ή μάλλον δεν κατέληξε πουθενά! Κι αυτό, διότι για πολλοστή φορά το τελευταίο διάστημα, αποδείχτηκε πως ο Ολυμπιακός δεν έχει καμία απολύτως διάθεση να ρίξει τους τόνους στον πόλεμο που έχει κηρύξει ενάντια στην ΕΠΟ, την κυβέρνηση και… προς τους πάντες!

Ο Γιάννης Βρέντζος το είπε ευθέως στη διάρκεια της συνάντησης, ότι ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ρίξει τους τόνους αν δεν έρθουν ξένοι να διοικήσουν την ΕΠΟ, την διαιτησία, την αθλητική δικαιοσύνη και το ποδόσφαιρο γενικότερα. Σε μια λογική του τύπου… αφού δεν μπορούμε εμείς να ελέγξουμε το παιχνίδι, θα το κάνουμε μπάχαλο! Φέρεται, μάλιστα, να είπε ότι δεν θα κρίνει τι γινόταν παλιά, αλλά τον ενδιαφέρει το τι γίνεται τώρα!

Στις 3 περίπου ώρες που διήρκησε η συνάντηση, θα έλεγε κανείς ότι τις… δυόμισι, μιλούσε ο Γιάννης Βρέντζος, βγάζοντας τα απωθημένα του και εξαπολύοντας μύδρους για τους αθλητικούς δικαστές και τις αποφάσεις τους, τους διαιτητές, την ΕΠΟ, το Υπουργείο Αθλητισμού, την Κυβέρνηση και τις αποφάσεις της, τον… Κοντονή και ό,τι άλλο μπορεί να φανταστεί κανείς.

Ο παράγοντας του Ολυμπιακού έδειξε ο ίδιος και ο σύλλογος που εκπροσωπεί ότι δεν ενδιαφέρεται πραγματικά για την αποφυγή του Grexit, αλλά ενδιαφέρεται πρωτίστως για την ανατροπή των διοικήσεων της ΕΠΟ και της Super League.

Το γεγονός ότι η διάθεσή των «ερυθρολεύκων» είναι στην κατεύθυνση του να τορπιλίζουν συνεχώς κάθε προσπάθεια, επιβεβαιώνεται και από την πολιτική ηγεσία του αθλητισμού που εκφράζει απογοήτευση για την στάση αυτή.

Η συνάντηση εξελίχθηκε σε σχετικά υψηλούς τόνους, ιδιαίτερα μεταξύ Γιάννη Βρέντζου και Μάκη Γκαγκάτση αφού στο μόνο που συμφώνησαν είναι ότι διαφωνούν στα… πάντα χωρίς όμως σε καμία περίπτωση να ξεφύγουν τα πράγματα όπως στο ΔΣ της Λίγκας την περασμένη Δευτέρα με τους… Καραπαπάδες.

Ωστόσο, οι πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας ότι ο Γιάννης Βρέντζος αποκάλεσε τον Βαγγέλη Γραμμένο «υπάλληλο του ΠΑΟΚ», διαψεύδονται κατηγορηματικά απ’ όλους τους συμμετέχοντες στη συνάντηση.

Αντίθετα, ο εκπρόσωπος του Ολυμπιακού μίλησε με θετικά λόγια για τον χαρακτήρα του προέδρου της ΕΠΟ!

Όπως αναφέραμε και σε χθεσινό ρεπορτάζ, σε όλη αυτή την ιστορία του Grexit και μπροστά στον μεγάλο κίνδυνο που διατρέχει το ελληνικό ποδόσφαιρο, φαίνεται να υπάρχει σύμπλευση στις θέσεις της ΑΕΚ και του ΠΑΟΚ, τουλάχιστον στο βαθμό που αφορά το Grexit.

Αντίθετα, ο Ολυμπιακός με την στάση του, δείχνει να επιδιώκει αυτή τη στιγμή το μπάχαλο και το χάος. Γεγονός που αποδεικνύεται όχι μόνο από την συνάντηση με τον Γιώργο Βασιλειάδη, αλλά και από την άρνησή του να υπογράψει ατομικά το δεσμευτικό έγγραφο του υφυπουργού, από τους τσαμπουκάδες και την έκρυθμη κατάσταση που δημιούργησε στο τελευταίο Δ.Σ. της Super League, ακόμη και από τα επεισόδια που προκλήθηκαν στον Πειραιά, στο περιθώριο της ομιλίας Τσακαλώτου, κάτι που ανέφερε ο εκπρόσωπος της FIFA σήμερα και κατά τη διάρκεια της ΕΕ της ΕΠΟ.

Είναι μάλιστα χαρακτηριστικό ότι ο Βρέντζος αποχώρησε από τη συνάντηση όταν πληροφορήθηκε κατά τη διάρκεια της την ανακοίνωση του γραφείου τύπου του ΣΥΡΙΖΑ εναντίον του Βαγγέλη Μαρινάκη…

 

 Πηγή: SDNA.gr

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X