Διαστημική ΑΕΚάρα στους «8» του Τσάλεντζ Καπ!

Διαστημική ΑΕΚάρα στους «8» του Τσάλεντζ Καπ!
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Μια τεράστια από κάθε άποψη πρόκριση, πανηγυρίζει η ομάδα χάντμπολ της ΑΕΚ η οποία πέταξε εκτός Τσάλεντζ Καπ την ισχυρή, Γκέζτεπε. Η “Ένωση” πραγματοποιώντας μεγαλειώδη εμφάνιση επικράτησε με 32-23, κάλυψε την διαφορά των πέντε γκολ από το πρώτο παιχνίδι στη Σμύρνη (29-25) και πήρε το εισιτήριο για τους “8” της διοργάνωσης.

Πραγματοποιώντας την καλύτερη φετινή εμφάνιση οι παίκτες της ΑΕΚ,  έδειξαν πόσο πολύ ήθελαν και πίστευαν στην πρόκριση από το πρώτο μέχρι το τελευταίο λεπτό. Δεν άφησαν ούτε μια στιγμή την Γκέζτεπε να περάσει μπροστά στο σκορ ενώ αντίθετα όσο περνούσε η ώρα, η διαφορά μεγάλωνε. Η ΑΕΚ έφτασε μέχρι και οκτώ τέρματα μπροστά στο 40′ και στα τελευταία είκοσι λεπτά του αγώνα, διατήρησε την απόσταση ασφαλείας που της έδινε το εισιτήριο για την επόμενη φάση. Το τέλος της αναμέτρησης βρήκε παίκτες και κόσμο ένα κουβάρι να πανηγυρίζουν για την δεύτερη πρόκριση στην ιστορία της ΑΕΚ στους “8” της διοργάνωσης.

Η Γκέζτεπε πίστεψε πως η πρόκριση θα ερχόταν εύκολα κάτι που η ΑΕΚ φρόντισε να διαψεύσει με το …καλημέρα. Με τρία γρήγορα γκολ από Λόκεν, Αργυρού και Χόγκας η “Ένωση” έκανε το 3-0 στέλνοντας το άγχος στους “φιλοξενούμενους”. Οι Τούρκοι μείωσαν σταδιακά, ισοφάρισαν σε 8-8 αλλά και πάλι η ΑΕΚ είχε τις λύσεις. Με εξαιρετική αμυντική λειτουργία κράτησε τους Τούρκους μακριά από την εστία της ενώ είχε σε εξαιρετική ημέρα και τον Ραντούλοβιτς ο οποίος ήταν απροσπέλαστος κάτω από τα δοκάρια. Ο Ζαμπούνης έκανε το 14-9 στο 28′ με τους φιλοξενούμενους να πετυχαίνουν δύο γκολ και να μειώνουν την διαφορά στο 14-11, το οποίο ήταν και το σκορ ημιχρόνου.. Στο δεύτερο ημίχρονο η “Ένωση” ανέβασε κι άλλο …ταχύτητα πραγματοποιώντας πολύ ώριμη εμφάνιση. Συγκεντρωμένη και ακολουθώντας πιστά το πλάνο της ανέβασε την διαφορά στο 17-12, κρατώντας από εκείνο το σημείο το σκορ πρόκρισης. Μάλιστα όσο περνούσε η ώρα μεγάλωνε την διαφορά φτάνοντας στα 8 γκολ, για να κερδίσει με 32-23.

Τα πεντάλεπτα: 5-3, 7-6, 7-8, 10-8, 12-9, 14-11 (ημχ.), 17-12, 21-14, 22-1`5, 24-18, 28-20, 32-23
ΑΕΚ (Νίκος Γραμματικός): Χρ. Νικολαΐδης, Τσικογιαννόπουλος, Πέρρος 2, Γεωργιάδης, Χόγκας 7, Ζαμπούνης 3, Π. Νικολαΐδης 1, Ραντούλοβιτς, Συγγάρης, Χατσίκας, Λόκεν 3, Δομπρής, Βαμβακάς, Αργυρού 8, Βραζάλιτσα 5, Μυλωνάς 3
ΓΚΕΖΤΕΠΕ (Αντνάν Οζτούρκ): Χατσίογλου 1, Εντς 1, Οζμουσούλ, Κριβτσίκοφ 1, Γάτκιν, Όρνεκ, Κέβιτς 7, Ναλμπάντογλου 3, Ντίρεκ, Βουκίσεβιτς 1, Τσάτκιν 1, Τσέλεμπι 3, Σουίρεφ 5, Γιλντίζ.
Διαιτητές: Σέκουλιτς – Γιόβαντιτς (Σερβία)
Παρατηρητής: Κογιοκάρου (Ρουμανία)
Δίλεπτα: 4-3, Πέναλτι: 2/2-3/3

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X