Νέα φιλική ισοπαλία για την Ντιναμό Κιέβου (VIDEO)

Νέα φιλική ισοπαλία για την Ντιναμό Κιέβου (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Η αντίπαλος της ΑΕΚ στους «32» του Europa League, Ντιναμό Κιέβου, αναδείχθηκε ισόπαλη με σκορ 2-2, με την ομάδα που απέκλεισε τον ΠΑΟΚ από την Ευρώπη, την Έστερσουντ.

Οι Ουκρανοί συνεχίζουν την προετοιμασία τους επί Ισπανικού εδάφους ενόψει των αναμετρήσεων με την Ένωση. Το σύνολο του Αλεξάντρ Χάρκεβιτς, δεν κατάφερε και πάλι να πάρει τη  νίκη απέναντι στη Σουηδική ομάδα. Πλέον, η ομάδα από το Κίεβο, έχει τρεις ισοπαλίες, δύο ήττες και μόλις μία νίκη σε έξι φιλικές αναμετρήσεις. Επόμενο φιλικό για τους Ουκρανούς, αύριο με την Ουγγρική Πούσκας Ακάντεμι.

O Αλεξάντρ Χάρκεβιτς, ξεκίνησε τους εξής «11» στο φιλικό με την Σουηδική ομάδα: Μπούστσαν, Κεντζιόρα, Χατσερίντι, Μορόζιουκ,  Κάνταρ,  Πίβαριτς, Σεπέλγεφ, Σαραπένκο, Τσιάνκοφ, Γκαρμάς, Μπεσέντιν.

Θυμίζουμε ότι ο πρώτος αγώνας των «κιτρινόμαυρων» με την Ντιναμό, είναι στις 15 Φεβρουαρίου στο ΟΑΚΑ, με το sold out να είναι πολύ πιθανό.

Δείτε τα highlights από την αναμέτρηση των Ουκρανών:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X