Αντίπαλοι ΑΕΚ: Τα συναισθήματα του Ντε Τζέρμπι για το ποδόσφαιρο (VIDEO)

Αντίπαλοι ΑΕΚ: Τα συναισθήματα του Ντε Τζέρμπι για το ποδόσφαιρο (VIDEO)
Photo Credits: INTIME

Παλαίμαχος ποδοσφαιριστής δημοσιοποίησε ένα ηχητικό μήνυμα του προπονητή της Μπράιτον που δηλώνει την αγάπη του για το ποδόσφαιρο

Στοιχηματική εμπειρία… όπως θα ήθελες να είναι! Παίξε Νόμιμα - 21+ | ΑΡΜΟΔΙΟΣ ΡΥΘΜΙΣΤΗΣ: ΕΕΕΠ | ΚΙΝΔΥΝΟΣ ΕΘΙΣΜΟΥ & ΑΠΩΛΕΙΑΣ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑΣ | ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ ΚΕΘΕΑ: 2109237777 | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ

Πριν ξεκινήσει το παιχνίδι της Μπράιτον με τον Άγιαξ, το οποίο έληξε 2-0, ο παλαίμαχος παίκτης Ντανιέλε Αντάνι δημοσίευσε ένα ηχητικό μήνυμα του Ντε Τζέρμπι.

Ο Αντάνι, γνωστός και ως «Λέλε» είναι παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και φίλος του Ντε Τζέρμπι.

Σε αυτόν λοιπόν, ο προπονητής της Μπράιτον φανέρωσε όσα σημαίνει το ποδόσφαιρο για εκείνον.

Ο Αντάνι «ανέβασε», στα social media, το ηχητικό του Ντε Τζέρμπι, όπου ο Ιταλός προπονητής της Μπράιτον ακούγεται να λέει τα εξής:

«Γεια σου Λέλε, περπατάω στην πόλη, έχω καπέλο και γυαλιά ηλίου και φοράω παντελόνι τζόκινγκ. Κανείς δεν με αναγνωρίζει. Τα μικρά περιφερόμενα περίπτερα – μαγαζάκια κυκλοφορούν ήδη με τις μπλούζες και τα κασκόλ τους, παίρνουν τις θέσεις τους εν όψει του παιχνιδιού. Πόσο υπέροχο είναι αυτό. Σε κάνει να ανατριχιάζεις. Γαμώτο μου. Έχοντας αυτό στο μυαλό σου, πώς μπορείς να παίξεις άσχημα, να χάσεις ένα τάκλιν, να μην έχεις μια ντρίμπλα, να μην είσαι ανεβασμένος; Το ποδόσφαιρο, γαμώτο, είμαι 44 και ακόμα μου το κάνει αυτό».

 

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

 

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Daniele Adani (@leleadani)

Τάσος Καπετανάκος: «Η ΑΕΚ τρομοκρατεί ξανά το ελληνικό ποδόσφαιρο – Αραούχο, Κάλενς… Σλίβκα» (VIDEO)
Οι ειδήσεις του στο Google News Δείτε Live όλες τις ειδήσεις του
ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΓΡΑΦΗ ΜΑΣ
ΟΛΑ ΤΑ BLOGS
X